Nem a Milla jelenti Bajnai Gordon politikai visszatérésének bázisát, hanem egy általa létrehozott új egyesület – értesült az atv.hu. Úgy tudjuk, Bajnai stábjában szerepet kaphat Urbán László, aki az első Orbán-kormány pénzügyminiszter jelöltje volt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Mobil123: Igaza van szak emberek kellenek nem seggnyalók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@szaboria1: Urbán nem is volt seggnyaló ezért nem kellett nekik !
overdose
@szaboria1: Orbán kormányban tudatlan parasztok vannak, akik kinyalják a valagát ahúsos állásokét!Szijjártó,Lázár,Rogán és a nagy hiányt megcsinálták mikor fognak elszámolni .nekik mindent lehet és a néppel fizetetti meg ez a négyszemű bagoly!
batukán
Akik ezt az országot összekanalazzák, azok megérdemlik az emberek elismerését és bizalmát elnyerik a későbbi választásokon is...
töky
@ Batu !
Ebben k...rva nagyot tévedsz. 2016-ban az éppen regnáló kormányt fogja mindenki teli-szájjal szapulni, mert mi (sajnos) ilyenek vagyunk. És mi soha semmiből nem tanulunk. Ugyanez a bűnöző már volt miniszterelnök 98 és 2002 között. Nekünk újra ő kellett. Pedig akkor is hót köcsög volt a sleppjével együtt.
Dr.luigilongo60
@töky: Túl gyorsan felejt a magyar ember és túl hiszékeny.
Csizmás Kond
Ja az általa,létrehozott egyesület...szóval ha ő nyer akkor egy alapítvány fogja vezetni Magyarországok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.