A Magyar Szocialista Párt Somogy megyei és városi szervezete elhatárolódik a kaposvári Fidesz-tábla szombat hajnali, fekete festékkel történt leöntésétől – közölte vasárnap a párt megyei és városi elnöke a távirati irodával.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Miért kell elhatárolódni? Zorbánc mondta hogy "teljesítünk és elvárjuk ami ezért jár" Ezért a teljesítményért fekete festék jár oszt jónapot.
Dr. Felipe
Miért kell elhatárolódni? Zorbánc mondta hogy "teljesítünk és elvárjuk ami ezért jár" Ezért a teljesítményért fekete festék jár oszt jónapot.
Pilóta
@Dr. Felipe: Azért ha jól meggonduljuk, ez hülyeség! Egy táblát, csak barmok festegetnek le céltalanul, még akkor is, ha ez a céltábla!
Dr. Felipe
@Pilóta: Miből gondolod hogy céltalanul festették le? Ennek bizony célja volt mert így üzentek a fideSS nek hogy szart ér a teljesítményük és mivel úriemberek voltak így a fekália helyett fekete festéket használtak.. Ennyi.
KöBüKi
@Pilóta: Végül is jobb lett volna ha az orbániádát festik le,és főképp célszertübb.!!!
Pilóta
@Dr. Felipe: @KöBüKi: Ugyan, üzenni normálisan is lehet!
Mo-n gyülekezési szabadság van, álljanak ki, és mondják el nyiltan a bajukat!
Ha ezt megtehetik, akkor ez jogellenes megnyilatkozás volt!
Dr. Felipe
@Pilóta: Nézd. Szabad vélemény nyilvánítási szabadság is van és hát van aki azon a véleményen van hogy a fideSS jobban fest feketében mint narancsban. Jogukban áll így gondolni.
Mint ahogy van aki úgy gondolta hogy Vitéz Horthy Miklós kurmányzó gyalogos faszobra is jobban fest vörösben mint matt faszínben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.