Kendőzetlenül fogalmazta meg véleményét az Orbán-rezsimről néhány napja a német közszolgálati rádió egyik jegyzetírója. Orbánt rablóvezérnek, kiszolgálóit Fidesz-bandának titulálta. Az a kép, ami Nyugaton kialakult az ország jelenlegi vezetőiről, sokak számára felidézte mindazt, amit "szervezett felvilág" néven már 2001 óta tudunk a Fidesz által célul tűzött berendezkedésről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Az a kérdőjel ott a cím végén, na az nem igaz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Ez már jó ideje nem kérdés, hanem keserű tény!
A franc enné meg ezt a hibbant barmot, oszt még őhibbantsága ugatérozik az erkölcsről!
qxy
Sajnos emberek annak van becsülete akinek nincs becsülete.Lopnak , csalnak rabolnak és nincs az az ítélő szék bíróság rendőrség aki felelösségre vonná.Pedig mind! Családra kiterjedően teljes vagyon elkobzás , Majd havi 47 ezer Ft. BRUTTÓ! ! ! . és mehet a picsába! ! A befolyt pénz, fedezné az államadósságot.
Dr.luigilongo60
@Pilóta: Vigyázz, mert a homályos látásod miatt elvehetik a szakszidat!:-)))
palika
Magyarországon olyan a viktor, mint Oroszországban Putyin!!
sakál
A Kádár-kormány, Antall-kormány, Horn-kormány, Medgyessy-kormány, Gyurcsány-kormány, Bajnai-kormány maga volt a MAFFIA???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.