November elején kezdik el a Ferenciek terének átépítését - jelentette be Rogán Antal V. kerületi polgármester. A tér rendezése 3 milliárdból jöhet ki, a budapesti belváros további átalakításainak költségei pedig akár a 30 milliárd forintot is meghaladhatják.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@bundi: Csak gondolj bele ha az aluljárót megszünteti akkor mekkora dugó fog megint kialakulni.
bundi
a pedagógusok életpályamodellje mennyibe is került volna? szerintem ezen jobb ha elgondolkoznak azok, akik ott vonulgattak tegnap. nagyot csalódtam az országban és a lakosaiban tegnap. ez van.
www.youtube.com/watch?v=8kzxPrN5bag
honeykiss
épülget szépülget városunk a nép meg rongyosodik :(
overdose
1 milliárd? 29 milliárd mehet átláthatatlanul ,igy szokták! Békásmegyeren 32 éve igérik hogy a koszos bódés piacot megszüntetik, erre arlós úr nincs pénz? csak ahol a Rogán legyeskedok jól lehet aratni!
A Tündik bündije
@bundi: Na ja, az iskolák kisegítése csak a töredéke lett volna ennek, de gondolj bele, azokat nem is lehet pezsgősvacsi mellett az erkélyről mutogatni a pajeszos befektetőknek, halvány esti neonfénybe öltöztetve, hogy "látod Izsák, ilyen szép helyen telepedtek majd le, ha sok pénzt adsz."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.