Az LMP novemberi kongresszusa fog dönteni arról, hogy célszerű-e csatlakoznia a pártnak a Milla, a Szolidaritás és a Bajnai Gordon vezette Haza és haladás Egyesület által alapított Együtt 2014 mozgalomhoz. Jávor Benedek frakcióvezető szerint együttműködésről csak akkor lehet szó, ha az LMP erős garanciákat kap arra, hogy megvalósulnak az általuk képviselt értékek. Bajnaival kapcsolatban szerinte már most vannak kérdőjelek.  

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Na, ez az idióta farok párt, már megint csóválni akarja a kutyát, mint anno az SZDSZ! Szegénykék rossz kutyára tesznek, mert ez a kutya olyan fajta, ami farok nélkül jobb állású!!!
A Tündik bündije
Bajnai vigye magával Szabó Rebekát, ő elég tökös csaj, a múltkor is kiment földet foglalni Kajászóra, a többi LMP-s liberális meg menjen füvezni meg bugizni a Let the sunshine in-re...
keresztapa
Az LMP azt nem tudja felfogni, hogy Bajnaihoz kapcsolódni az őneki egy kiváltságos helyzet lenne, mert akar-e Bajnai párt lenni? Ha az lesz, akkor a hatalmi törekvésük
milyen vezető állást fogad el, amivel az egyesülésben egyet tudnak érteni. Az LMP miért nem a civil szerveződéseket keresi, akik még nem voltak uralkodói tisztségbe, akik hitelesek a tömegek előtt. Bajnai a magyarokat Fél ázsiainak nevezte és ő akar a fél ázsiainak diktálni, az LMP erre vevő, akarategységes! Gyurcsány is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.