Néhány napra a kommunista Vietnamba utazik a Miniszterelnökség külgazdasági államtitkára. Szijjártó Pétert egy huszonkét fős üzleti delegáció és a tv2 egyik stábja is elkíséri Ázsiába. Néhány napos látogatásra a kommunista Vietnamba utazik Szijjártó Péter – értesült a Népszabadság. A Miniszterelnökség külgazdasági és külkapcsolati államtitkára a magyar–vietnami vegyes bizottság negyedik ülésén, valamint „partnerminisztériumi” tárgyalásokon fog részt venni. Szijjártó Péter sajtófőnöke lapunk kérdésére elmondta: a kormány a keleti nyitás politikájának keretében Vietnamra kiemelt fontosságú partnerként tekint, ahol a magyar áruk, technológiák, szolgáltatások és képzések iránt komoly érdeklődés mutatkozik.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Horizont: És érdemi tárgyalások eredményeképp magával hozza a "A mi Kedves Vezetőnk 3000 jellegzetes ismérve" c. narancs börbe kötött könyvecskéjének első kötetét, kb.:100 ezer példányban. A második kötet: "A mi Kedves Vezetőnk régi és aktuális hazugságai" könyvecske csak szamizdat kiadványokban lehet elérhető, de csak korlátozott mennyiségben és csak Fideszes tagsági könyv bemutatása mellett. Nehogy már illetéktelenek kezébe jusson...
A Tündik bündije
Szájtátó Péter, ha majd hazaért, vajon mit fog először Kiabálni?
Jóóó regeeeelt Viktorkááám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.