Miközben Varga Mihály Tokióban tárgyalt a Nemzetközi Valutaalappal, a magyar kormány IMF-ellenes kampányba fogott. Az [origo] információi szerint a lépés az utolsó cseppek egyike lehetett a pohárban, a Valutaalapnál már csak akkor fognak foglalkozni Magyarországgal, ha gyökeres gazdaságpolitikai fordulatot látnak. A legutóbbi megszorítások szerintük nem ezt bizonyítják.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
@dolfika: Te megint hülye vagy ! Hívták!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@senkifia68: Egyszerübb,ha azt nézzük hogy melyik részét érted.!MÁSOLÁS,azután vége.!
senkifia68
@KöBüKi: Már megint futod az üres kőröket...
Hát te tudod! De hogy ettől jobban érzed magad azt kétlem.
KöBüKi
@senkifia68: Vedd észre!Én a kör közepén állok,és te körülöttem tötyögsz.!!!
senkifia68
@KöBüKi: -Mindkét hitel egyforma feltételekkel müködik.-
-Ha a kurmány Simor leköszönése után lenyulja a deviza tartalékokat,védtelenné válik a forint,és az első jöttment taccsra tesz bennünket.!!!-

Az ilyen állítások fényesen bizonyítják tájékozatlanságodat és hozzá nem értésedet.
A kormánynak ugyanis jelenleg is kötelezettsége az IMF-t és az ECB-t tájékoztatni minden az MNB működését érintő tevékenységéről. A banktörvénnyel viszont ezt a függőséget akarta kompenzálni azzal, hogy az MNB igazgató tanácsának minden űlésére meg kellett volna hívni a kormány által erre kinevezett szakértőt (Varga Mihályt?) Még szó sem volt a delegált jogállásáról amikor az ECB-nél kitört a frász! Mi az, hogy egy kormány bele lásson saját nemzeti bankjának kapcsolati, felügyeleti és irányítási rendszerébe?!
Ha nem vennénetk észre a frankfurti pénzes manók most éppen a Wall Street-i vetélytársaikkal küzdenek cefetül az európai piacok befolyási övezetésnek megszerzéséjért illetve megtartásáért. A játék érdekes módon mindig a dollár erősödésével zárul, de csak addig, amig az amerikai gazdasági érdekek ezt kívánják. Ha a jól menő dollárnak kell fizetnie a piacok veszteségeit egyből születik valami megállapodás az európai válság rendezésére, eltelik néhány hónap és ez a cirkusz kezdődik előröl.
Szerintem a Nobel díjat is azért adták az EB-nek, hogy azt is beforgassák a pénzpiacok mérhetetlen kapzsiságának érdekövezetébe.
Proli
Volt a tévében anno egy műsor benne Doktor Jogerőss Pállal.
Azóta számomra ő az etalon!
Aki úgy el tudja magyarázni magyarul a szakmai dolgokat mint ő az érti, aki csak körülírja a dolgokat az bemagolta de nem érti!
Aki csak idéz ide annak fingja nincs arról, amit beidézett.
KöBüKi
@senkifia68: Lennének kötelezettségei,kötelességei de helyette a hülyités folyik.!!!
Tehetség a gazdaság ujra inditására : NINCS!
Tehát gyártanak új és még újabb adókat.! És próbálják Brüsszelt és az IMF-et az orruknál fogva vezetni.!!!
Minekutána egyértelmü hogy a népet hülyére véve ÁTBASZTÁK,azt hiszik hogy mindent lehet.!
Annyi jóság történt az utóbbi egy évben,hogy már nem hangoztatják: "A 2/3-ad erre is felhatalmazta őket.!"
Az a baj,hogy ti azt hiszitek hogy a nyugatnak országunkban nincsenek közvélemény kutatói.!!!Hát légy erős: VANNAK.!Mert az is vélemény amikor kimegyek Venlóba,vagy Waregembe és beszélgetünk.És nemcsak az üzletről!Mert élénken érdeklődnek,és meg vannak döbbenve.!!!Mivel 20 év alatt megismertük egymást,igy elfogadják amit mondok.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.