A kormány jóváhagyta a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat fejlesztése II. című, egymilliárd forintot meghaladó támogatási igényű TÁMOP-projekt-javaslatot, elfogadta kiemelt projektként nevesítését, és hozzájárult ahhoz, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága a támogatási szerződést megkösse. Az erről szóló határozat pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az a pénz elmegy és munkahely nem lesz! Olyan lesz mint a vidék fejlesztési pénz.
Pénz eltűnik néhány pártbéli zsebébe vidékfejlesztés meg elmarad.
Munkahelyre beruházásra fordítsák ne arra,hogy megmagyarázzák,hogy jobban élünk,van munkahely csak nem akarunk dolgozni. Az elméletüket maguk sem értik,a gyakorlatot meg Nekünk nem tudják bemagyarázni. Mi látjuk milyen a helyzet a környezetünkbe,távolabbi helyeken a rokonságon keresztül láthatjuk milyen, semmilyen lehetőség nincs munkára. Magyarokat közmunkára sem akarnak felvenni.
nyanya001
Még mindig nincsenek kielégítve a csókosok ?
Még mindig kell a léhűtő jó fizetésért ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.