A Fidesz szerint a magyar kormány Európában példa nélkül növelte a foglalkoztatottságot, szemben a korábbi szocialista kormányokkal, amelyek elvették a bérből és fizetésből élők egy havi fizetését.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője így reagált szombaton a szocialista Gúr Nándor aznapi sajtótájékoztatójára, amelyen az ellenzéki politikus egyebek mellett azt mondta, a kabinet nem váltotta be munkahely-teremtési ígéreteit, ráadásul az elmúlt időszakban csökkentek a reálkeresetek, a fiatalok pedig jövőkép hiányában külföldre távoznak.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében erre reflektálva úgy fogalmazott, a szocialista politikusoknak "igen rövid az emlékezetük". Hiába, mert az emberek tudják, hogy a szocialista kormányok elvették a bérből és fizetésből élők egyhavi fizetését - hangsúlyozza Selmeczi Gabriella, hozzátéve: a kismamák arra is emlékeznek, hogy a gyes időtartamát háromról két évre csökkentették, vagyis elvettek a családtámogatásokból.

"Nagy a zűrzavar a baloldal háza táján, ha csak ennyire futja" - összegzett a szóvivő. Szerinte a kabinet Európában példa nélkül növelte a foglalkoztatottságot, adórendszere pedig minden, gyermeket nevelő családnak könnyebbséget jelent.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Jaja te idióta némber. Példa nélkül növeltük a foglalkoztatottságot Ausztriában, Németországban, Angliában, Hollandiában stb. mert elüldöztétek a magyar munkavállalókat a saját hazájukból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Szörnyella de frász!!! Példa nélküli hülye vagy!!!
sza
@KöBüKi: Legalább nevettél egy jót! :-)
overdose
Beteg mint a fönöke ? meddig birják még?
Csizmás Kond
...ha csak felét vagy tízedét mondaná sokkal hihetőbb lenne.
kukac50
Közmunka nem egyenlő a rendes munkahellyel! A fizetés is csak rabszolga bér!
Gabika gondolkodj mielőtt hülyeségeket beszélsz.
herczeg0210
Igen! Növelték a foglalkoztatást... Rengeteg kényszermunkást látok az árokpartokon, parkokban, biztos gyógyfűvet szednek mert Ludas Matyi oda küldte Őket amíg elveri a Döbrögit. Ez, a héhai piros pulóveres, most már ÖLTÖNYÖS sZIJJÁRTÓ szerint élénkíti a gazdaságot, és produktive hat Rájuk. Igaz, a gazdaság ettől még nem fejlődik semmit de a piros pulóveres biztos Vietnámba exportálja amit a kényszermunkások összegyüjtögetnek.És ez sok hasznot hoz az országnak!! Ám bizony!A Világ meg röhög a pirospöttyös seggünkön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.