Az A8-as Audiba 9300 liter benzint tankoltak és 57 600 kilométert tett meg vele, írja az atlatszo.hu.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev elvtárs nem aprózta el. 9300 litert tankoltatott az ótójába. Lehet hogy szántani ment az audival Romániába vagy esetleg kétszer körbeautózta az egyenlítőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Elég nagy fostalicska lehet ez az Audi a 16 literes átlagfogyasztásával.
Ja, hogy ez a spórolás kormánya?!
entero
@Dr. Felipe: Én most tartok idén 32 000 km - nél. A 40 ezret már biztos nem lépem túl. Pedig én tényleg nagyon sokat megyek.
kedwes
@nyanya001: Hogy miért nem használja, a már kijelöltet?
Dr. Felipe
@entero: Akkor már csak az a kérdés hogy hol kódorgott köteles elvtárs 57600 km en keresztül miközben a parlamentben is harcolt a kommunistákkal.
sport50
ha januártól többet kap az idén vajon mennyit fog elkocsikázni???és még a vezére mondta,majd ők spórolnak nem lesz pocsékolás!!igaz,ezt még a megválasztásakor volt!!!
Yeromos
Hát az az érzésem Kövér elvtárs a benzint is lopja ugyanis ha 57 600 km tett meg 9 300 liter benzinnel az 16,2 literes átlag fogyasztás az A8-as nem eszik többet 10 liternél, Gondolom a családi autót is erre a kártyára tankolta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.