A Fidesz frakcióvezetője szerint a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" visszatérése komoly veszélyt jelent a családokra nézve a bankadó- és minimálbér-csökkentés terve miatt.

Rogán Antal keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, október 23-án újjáalakult a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség", amelyet az emberek 2010-ben leszavaztak. Most azonban visszatért a két volt miniszterelnök, és "rögtön bejelentkeztek a 2010 előtti politikai élet ismert szereplői" is, köztük Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnök, és "nyilvánvaló, hogy ha megjelenik ebben a szövetségben az MSZP, akkor ismét láthatjuk Szekeres Imrét, Kiss Pétert, Baja Ferencet, Veres Jánost, és még sorolhatnám" - fogalmazott a frakcióvezető, aki szerint most azok akarnak visszatérni a hatalomba, akik egyszer már csődbe vitték az országot.

Mint mondta, ha kormányzati szerephez jutna a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség", a bankok pénzt kapnának, a legalacsonyabb keresetűek bérét pedig csökkentenék, a minimálbér a jelenlegi 93 ezer helyett 66 ezer forint lenne.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@A Tündik bündije: Szerintem az első hozzászólás is valami hasonló lehetett esetleg egy kicsit cifrázva! :-))
Zolee75
Egyik 19 másik 1 híján 20 :( A fityesz a dolgozokat támadja.ebböl irányul a család fenntartása.Bajnait külföldröl nyomják Vittore helyére.Legyen kit bábuként mozgatni.
QQríkú
Az a gond, hogy bár utálom a fütyeszt de amit most állítanak az igaz,
honeykiss
és ez még csak a kezdet, hol van még 2014...
sport50
ők érzik a veszélyt,különben nem foglalkoznának vele!!máris hoztak gyors egy törvényt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.