November elején amellett, hogy az IMF felé is jelentős törlesztési kötelezettsége jelentkezik hazánknak, még két eurókötvényünk is lejár 500-500 millió euró értékben. A 2008-ban felvett hitelcsomagból újabb tőkerész visszafizetése válik esedékessé most november 12-én az IMF honlapja szerint, amit viszont megelőz még egy kisebb összegű kamatfizetési kötelezettség is. Holnap, tehát november elsején összesen 34,89 millió SDR-nek (az IMF belső elszámolási egységének) megfelelő összeget kell kifizetnie Magyarországnak különböző díjak és kamatok jogcímén a 2008-as hitelfelvétel vonzataként. Ezután november 12-én a felvett hitel 526,875 millió SDR-nek megfelelő tőkerészét kell visszafizetnünk, ami egyben az idei év legnagyobb törlesztőrészletét is jelenti, hiszen eddig egy 263,4 millió SDR-es tőkerész volt a legmagasabb tétel.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Súlyos százmilliárdokat kell kifizetni,
de a kormány stadionokat épít, szobrokat állíttat,
mindenféle átnevezésekre költi a pénzt, Kövérnek megduplázta a benzinköltséget...
mocskos egy alávaló banda ez !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@kukac50: ez van :-( De rendes tőled hogy rákérdeztél... :-)))
kukac50
@sziráki ágnes: Hidvégi Klára +36704168148 telefon számon kérdezd meg tudnak e segíteni Emberjogi valami a nevük. Hivatkozzál arra,hogy Jutka adta meg a telefonszámot.
Ez most ugrott be. Munkaidőben telefonálj először .
sza
@kukac50: Nem is kérdezed miről van szó? :-)
kukac50
@sziráki ágnes: Nem akartam kérdezni lehet,hogy nem is tartozik rám.
Ha életellenes dologról van szó,vagy betegverésről vagy bármiről, mond el Klárinak Ő meg mondja tud segíteni vagy nem. Ha tud Nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját,ha kell el utazik oda ahol a problémák vannak. Nem kell fizetni érte. A Fókuszban beszélt tegnap este a kiskunhalasi betegverésről és az autók felgyújtásáról. telefonon hívtak,mondták ismerőseim,Én nem láttam. Bátran beszélj vele!
sza
@kukac50: Rendes vagy de nincs semmi baj! Arról van szó hogy írok egy könyvet amiben gyilkosság is van..., csak nem tudom hogy derítenek fel ilyen eseteket. Azért kellene egy életellenes rendőr hogy ha kérdezek akkor ő tudna válaszolni... Már kérdeztem pár embertől hátha ... :-))
kukac50
Kérdezd hátha Most valami 20 éves fiú meghalt egy intézetben annak ügyében jár el úgy tudom.Nyomozgat is a maga módján,hallgat meg embereket akik tudnak vagy érintettek az ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.