A Milla elnöke a választójogi törvény kapcsán elmondta, bármilyen kreatív lesz a Fidesz 2014-ben, az ellenzék még kreatívabb lesz és győzni fog.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
ezt nagyon jól látod kecskepásztor barátom,de ne vegyél rá mérget,hogy ti ebből a lázadásból profitálni fogtok,csak mert most nem húzzátok le a nyolcadik bőrt a seggünkről. ne csináljunk úgy,mintha a 2-3 éve történt dolgok,az 1800-as években zajlottak volna. nem a fidesz ellen fog lázadni a Nép,hanem a 20 év kizsákmányoló-szabadrablás ellen. amiben nektek,nem könyékig,hanem nyakig benne van a kezetek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@lbs: Én is egyetértek az összefogással, na de kivel is?
kukac50
Már lázadunk,csak nem érti a kormány. Pedig nagyon el kurták az elmúlt két évben is a dolgokat.
kopeba
Én megvédeném Viktort az életem árán is !!! /Ha teljesen elmenne az eszem /
sza
de hiszen már lázadozunk!!! Nem vették észre??
kkalman
Lázadás, felkelés, forradalom. Ez tart két és fél éve minden nemzeti ünnepkor. Ünnep előtt nagy és sok száj karate, az ünnep napján, amikorra "meghirdették" az éppen aktuális, mindent elsöprő, az előzőekben felsorolt lehetőségek közül valamelyiket, néhány gyenge fütty, és más semmi. Most a következő lázadásra másfél évet kell várni, a Juhász szerint, de látva az eddigieket...
Egyvalamit viszont el kell ismerni. Fütykösök a zavarkeltésben a nemzeti ünnepeken és egyéb alkalmakkor is jobbak voltak, mint a mostani ellenzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.