Tizenötezer kézfogást nem lehet beáldozni; nem felülről érkező messiásokra van szükség, hanem egy tisztes baloldali pártra; több tízezer ember nem tartalom; ezt a pályázatot nem az MSZP-re írták ki - Nyakó István szocialista képviselő Bajnai Gordonról és az Együtt 2014-ről.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
T. Nyakó úr? mitől vagytok ti tisztességes "baloldali" párt???Hiszen arra az asztalra szartatok ahol 40 évig ettetek!megtagadtátok a multatokat!!!Milyen jogon meritek magatokat baloldali pártnak nevezni???Ti szocdem-ek vagytok, méghozzá a rosszabbik fajtából!!!Elárultátok a munkásosztályt, a munkásokat.Nektek nincs erkölcsi alapotok hogy baloldalinak nevezzétek magatokat!!!A pártársaitok ma ott ülnek a fütyesz soraiban!!!Szégyent hoztatok az igazi baloldali eszmére!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
előre elvtársak! Bomlasszátok a baloldalt :)
KöBüKi
@Horizont: Ezért nevezem Én Qrvadnp-nek.!!!
marlin
@senkifia68: És most nosztalgiázol??
marlin
@Horizont: Hagyd rá!!
Még egy agitpropos. aki aggódik az MSZP-ért!! :))
Január
Egy kis önkritikára is szükség lenne az MSZP-ben, mert a baloldal így csak megosztott marad, - egy kicsit nagyobb együttműködési készség is kellene - mert marad a nevető harmadik is a hatalomban, ha így folytatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.