A kormány – elődeihez hasonlóan – a meteorológiai adatszolgáltatás monopolizálásával kívánja megoldani az Országos Meteorológiai Szolgálat anyagi gondjait.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Sajtóközlemény
Az Időkép sajtóközleményben kíván reagálni a Meteorológiai törvény tervezetére.

www.idokep.hu/hirek/sajtokozlemeny-2012-oktober-26
marlin
Nincs ebbe semmi rendkívüli, ha tekintetbe vesszük a "magyar hagyományokat"!!
Talán néhányan emlékszünk még 1986 május 1.-re, amikor a Meteorológiai Szolgálatnak - a Forradalmi Munkás-paraszt Kormány utasítására - nem szabadott jelezni, hogy a "csernobili atomfelhőből" Magyarország fölé is sodort néhány darabot a szél, - biztosítva evvel (a szemétséggel) a tömegek felvonulását!!
Na ide fogunk vissza térni, csak most a Fülkeforradalmi Jogász-paraszt Kormány mondja meg, hogy milyen idő legyen!!
qxy
Vagyis? Ha a kormány úgy akarja, Sütni fog a nap!
A népnek meg beborúlhat!
rájuk is szakadhat
az államadósság és az eső is mert már nem leszünk fedél alatt
Lényeg? Az országháza felett miníg kék az ég!
almosd
A múltkor láttam egy riportot miszerint az idő bemondók adás közben vetkőzni fognak putcérra ...legalább is ha bevezetik,na már most kérem szépen ,ha kúrmányunk egyes tagjai elkezdenék maguk a vetkőzést az lenne a nagy műsor,persze 18-as karikával és késő este hogy szegény gyerekek ne szörnyülködjenek .
adrenalink
@qxy: Talán emlékszel még arra, amikor szegény H. Bóna Márta (Isten nyugosztalja) elmondta, hogy a 2ezer... évben Magyarországon megrendezésre kerülő olimpia megnyitóján sütni fog a nap, és kellemes huszonnemtudom hány fok lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.