Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) saját előterjesztése fogalmaz meg súlyos aggályokat a közoktatás államosításával kapcsolatban. A birtokunkba került, nem nyilvános anyag szerint egyelőre nincs költségvetési fedezet az átalakításra, és akár már január elsejével elbocsátásokat hozhat a változás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Hogy,hogy nincs pénz?10 milliárd kósalalának,2,8 milliárd felcsútnak,500 millió a videotonnak stb!!!Mi az hogy nincs pénz???
bundi
@KöBüKi: meg kb 30 milliárd vietnam-nak, mert ugye a szoros üzleti kapcsolat fontosabb most velük, mint a gyerekeink jövője.
de van egy olyan sejtésem, hogy ezt a pénzt, már nem látjuk viszont, mert úgysem tudják visszaadni. viszont cserébe mondjuk 5-10 milliárdért rendelnek valami kamu dolgot a közgéptől, és mindenki boldog lesz (rajtunk kívül). de bár ne lenne igazam.
kedwes
A közre nincs pénz! Ezt már, két éve tudjuk!
KöBüKi
@bundi: Én jól emlékszem az arab-magyar kapcsolatokra!Szegény Hofi úr nagyon "mélyen szántóan" megénekelte.!!!
bundi
@KöBüKi: most egy magánjellegű kitérő:
akitől vettük a házunkat, az kamionsofőr volt, és arra felé melózott. ott szedett össze valamit, amiből itthon már nem tudták kigyógyítani.
a szomszédaink, akik ismerték őt, azok mondták csak úgy mellékesen, hogy ő is abban a kőbányában kezdett, ahol mellesleg az orsós apuka is gyakornokoskodott. ő főzte a kávét mindenkinek. ez csak pletyka szinten megy most is, és nem tudom leellenőrizni a valóságtartalmát mert ez a mecsekkő bánya már isten tudja hány kézen ment át azóta komlótól nem messze. na ez az arab kapcsolatról ugrott be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.