A Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) fordul a Fidesz frakcióvezetője, ha a bankok összehangolják a pénzügyi tranzakciós illeték áthárítását az ügyfelekre. Rogán Antal ezt újságírói kérdésre válaszolva közölte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. "Nyilvánvaló, hogy a tranzakciós illeték egy részének áthárítására képesek a bankok, de amennyiben ebben összehangolt cselekvés van, akkor én leszek az első, aki hajlandó ismét a versenyhivatalhoz fordulni" - mondta, hozzátéve ugyanakkor, hogy a napvilágra került adatok szerinte erre még nem adnak okot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

manocska1
Rogán ezt már egyszer eljátszotta amikor a munkaadókat próbálta megrendszabályozni,amikor az egykulcsos adó végett csökkent az amugy is alacsony keresetűek pénze, ez csak porhintés Ők is tudják ,mert nyolc évig ellenzékben nagyon tudták,hogy minden az embereknél csapódik le. Színház amit csinál .
Dr.luigilongo60
Tónyókám!
Oszték az OTP és a takarékszövetkezetek is benne lesznek a feljelentésben, vagy azok kivételek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.