Az energiaszektor, a környezetvédelem és a mezőgazdaság területén lát lehetőséget a magyar és a libanoni kormány a két ország közötti üzleti együttműködés elmélyítésére - közölte Orbán Viktor miniszterelnök keddi budapesti sajtótájékoztatóján, miután a Parlamentben tárgyalt Nadzsíb Mikáti libaboni kormányfővel.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a magyar kormány különösen értékesnek tartja azt a demokratikus politikai gyakorlatot, amelyet Libanonnak sikerült kialakítania. Libanon ugyanis egy rendkívül bonyolult helyzetben európai mércével mérve is teljesen demokratikus, a vallás- és szólásszabadságot, valamint az emberi jogokat mélyen tisztelő politikai rendszert hozott létre - mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy a magyar kabinet külpolitikai tervei és a libanoni kormányzat elgondolásai között teljes a véleményazonosság.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Libanonban még van pár hektár föld ami nem a miénk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Megérhetjük még azt is, hogy Orbán, a nagy utazó elődje nyomdokain haladva, eljut Chilébe is, erősíteni a magyar - chilei mezőgazdasági kapcsolatokat. Csak chilei cseresznye helyett cseresznyemagot fog hozni, mert az emberek azt szeretnék.
bundi
@kkalman: remélem ébren vagy még. nem tudom láttad e a zelig című filmet ha nem ajánlom nézd meg. nekem orbán mostani külpolitikájáról ez ugrott be. mindenkihez hasonul.
egyébként olyan mint egy szeretetéhes kisgyerek, mindenkihez hozzábújik, csak hogy szeressék (és adjanak pénzt a nyalókára). csak azt nem értem ezzel párhuzamosan, hogy miért kell minden segg...et kinyalni, ami elérhető közelségbe kerül.
coyote3
Azok a zölden hullámzó libanoni búza és kukorica földek nyerték el a tetszését...
kkalman
@bundi: Nem láttam a filmet, de ha lesz egy kis időm megnézem.
Orbán seggnyalását nem csak Te nem érted, azt hiszem még sokan vagyunk vele így. Főleg, ha azt nézem, hogy nem a legmegfelelőbb segget választja ki magának. Mindig olyant sikerül neki kiválasztani, amelyiktől a ßaron kívül nem kap mást. Az Unióval folyamatosan háborúzik, a tőlünk távoli rizszabálókhoz meg dörgölőzködik, mint egy selyem pincsi.
Viktor úgy tehetségtelen lúzer mind a bel, mind a külpolitikában, ahogy van, és ezt fokozandó, szakmai analfabétákkal veszi körül magát.
Dr. Felipe
Libanonban mikor lesz választás? Mert én most a libanoni elnök helyében nem lennék ennyire nyugodt, ugyanis eddíg amerre járt a pávatáncos az összes elnök megbukott, még szerencse hogy Obama elnök nem fogadta mert ma már nem lehetne elnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.