A rendszámcsere 435 ezer forintba került, de a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint ezt nem az adófizetők állták.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
"Állami szervek közötti pénzmozgásról van szó, ez nem jelent az állampolgároknak pénzkiadást" – mondta Péterfalvi Attila.
És az állami szervekhez honnan kerül oda a pénz ?
Nem az adófizetőktől ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
"Kedves" Attila! A rendszám hatósági jelzés,nem a reklám helye!!!Ha reklámozni akarsz,a kocsi teteje,oldala,hátulja elég nagy felületet biztosít erre,sokkal nagyobbat mint a rendszám mérete!Véleményem szerint az indoklásod eléggé sántít,oly annyira,hogy az már rokkant!
coyote3
Szánalmas vagy kiscsávó ezzel a rendszámmal együtt. Lassan tényleg komoly képet kaphatunk arról mi is mehetett a Rákosi érában. Az meg, hogy ezt nem az adófizetők finanszírozták, pont az ő szembeköpésük...
Rézangyal
És tessék mondani, miből van az a rendszámtábla, aranyból netán? Mert hogy egyedileg kellett engedélyeztetni, oké. Egyedileg legyártani, oké. DE MI KERÜLT EZEN FÉLMILLIÓ FORINTBA???
QQCSI
@Pilóta: Én történetesen találkoztam ilyen rendszámtáblával:
MCMXLIX

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.