A Fidesz szerint nagy lehet a pánik a baloldal, "a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség" háza táján, ha már most, másfél évvel a parlamenti választás előtt lejárató kampányba kezdenek - mondta Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője a Societas egyik kiadványával kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Orbán még el sem kezdte anno de már kampányoltak 2014-re...mire veritek magatokat?
Carpediem
Ilyen beszólásokkal SG megcsúfolja a női nemet, mert a hülyeségét már nem lehet überelni!!! Inkább piacra járna petrezselymet árulni!!! Ahhoz talán ért...
marlin
Kedves fidess-barik!
A fidess mekkora pánikban lehet, ha 2002-óta zsinórban kampányol??
Ennek a "fidess felsővezetés férfitagozata által végiglátogatottnak" meg tömjön a szájába valaki egy kiflicsücsköt, mert a Fideszt sem kell senkinek lejáratnia, azt megteszik ők maguk, amikor "nyugdíj pénztárt lopnak", koncepciós pereket indítatnak, újságírókat pofoznak, a szabad vélemény nyilvánítás akadályozására erőszakot alkalmaztatnak, cenzúráznak,. tiltanak "i tak dalse" , úgy ahogy anno. otthon látták!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.