A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban megnézzük ezt az adatsort, azt láthatjuk, hogy nem csak a Fidesz, hanem az egész oligarchisztikus, korrupt kétpártrendszer leváltásának az esélye is itt áll előttünk. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Huba gyerek is csak kampányol elempéstül, meg a többi is. Lassan már úgy vagyunk ezzel a kampánnyal, mint a tévéreklámokkal: néha kettő közé beszorul egy kis műsoridő. Engem meg ugyanúgy nem érdekel a kampányduma, mint a tévéreklám (az eddigi mosópor szar volt, használd a miénket, stb.) Ásítok egyet, kislattyogok a klotyóra, és ott kifejezem a véleményemet.
kerék
@kkalman: Vagy csak a pénzre hajtanak mint a fideszesek...én nem bízok bennük, és általában jók a megérzéseim.
kedwes
Aki a tányér közelébe jut, első dolga kienni azt!
KöBüKi
@barew7: Csakhogy feneketlen étvággyal nem lehet jóllakásról beszélni.!!!
Január
Tegnap érdekes volt az Obama beszéde, amikor is minden feladatot a hallgatósággal/választókkal együtt akart megoldani. Annyira a választók szájaíze szerint beszélt, - mi azt mondanánk rá túlságosan populista. Elgondolkodtam, ki is lenne az a magyar politikus, akinek úgy el tudnák fogadni a választók a beszédét, ki is lenne az, aki el tudná hitetni, hogy "közületek való vagyok" mint ahogy Obama, valahogy nem találtam senkit, de lehet csak más a társadalmi közeg.

@DogAdventures: Vajon nálunk ki lehet ilyen ember? Jó lenne megtalálni!
zabhegyező
Talán nem véletlen az, hogy amerikában csóró nem lehet képviselő.
Orbán egy szaros gatyában ment be a parlamentbe és milliárdos lett.
Gyurcsány legalább fordítva csinálta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.