Bekerül az alaptörvénybe szombattól a választójog gyakorlásának előzetes regisztrációhoz kötése, miután a Magyar Közlöny pénteki kiadásában kihirdették az alkotmány, Áder János köztársasági elnök aláírt...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jeges58
Áder János Fidesz bérenc alkotmány ellenes a regisztráció.Akkora tapló segnyaló hogy ezt nem veszi észre.
bakegya
@jeges58: kiváló meleg ágyából nem lát,nem hall,nem is szagol,a két kezét pedig orbán zsebében tartja.
Az alaptörvény sose volt alkotmánybírósági kontrollra bocsájtva, ennek alapján akkor módosítgathatják amikor és ahogyan nekik tetszik!-meg is tették már,a lényeg, kéznél legyen!
Átvertek minket rendesen,furmányos victorussal az élen!
töky
@jeges58: Mégis mire számítottatok a búsképű Áderrel kapcsolatban. Egy leírt kis fideszes kancsó volt Brüsszelbe száműzve. A kis barna felcsúti a hóna alá nyúlt és Köztársasági Elnököt csinált belőle egy levelezőlapra írt üzenettel ( röhejes, vagy undorító ki ki döntse el ) Ki várja el ezek után ettől a seggfejtől azt, hogy bármilyen kérdésbe mást gondoljon, mint a gazdija?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.