A módszer egyszerű: új jogállást adnának a szervezetnek, így az ötmilliárdos adományok fölött is az állam rendelkezhet – írja a Népszabadság.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
...hát akinek jó az étvágy...jó gyomor mindent bevesz...nem is a gyomrával van baj, hanem a agyával. A Lipótot meg már bezárták, így ránk szabadították az őrülteket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@szaboria1: Vele az a gond,hogy amikor megfogjuk,mindjárt elmegy külföldre,vagy nyaralni,vagy csak egyszerüen lapit.!!!
Egyébként még van valszeg.mit bepótoljon nyaralás ügyileg.!Én akárhányszor elmentem pihenni,mindig fáradtan jöttem haza,és itthon kellett regenerálódni.!!!
Elmentem Indiába 3 éve,teljesen kikészültem,mire a célhoz értünk.!!
Azután egy hétig mostam fel magam a használható állapotig.!
És amikor hazajöttem is kellett egy hét amig használható állapotba kerültem.!!!
Van néhány folt a térképen,ahol még nem jártam,de Vietnamba,Laoszba,Kambodzsába még egyszer nem mennék még aranyért sem,.!!!
darwin
@QQCSI: Bizony ,olyan mélyen benne volt a dolgokban,hogy a nyaralás költségeit teljes egészében a Vöröskereszt állta.Nagyon rossz a memóriám,de ezt soha nem fogom elfelejteni.Soha többet nem adományozok semmi olyan célra,amit nem személyesen adok át a rászorulónak,vagy 20 km-es körzetben lévő intézménynek /óvoda,iskola,sportegyesület /.
kkalman
@darwin: Már nagyon régóta, ha adományozni támad kedvem, csak személyesen a célszervezetnek, vagy célszemélynek. Egyéb módon senkinek.
kkalman
A kormány pofátlanságát lassan már kommentálni sem lehet.
soljanka
Nem csodálkozom. A manyup akcióban szinte az egész ország partner volt!
100ezren maradtunk, ennek nagy százaléka - sok fideszes is- azért maradt, mert neki jobb volt maradni, elenyésző százalék az, aki nem hagyta magát megvezetni. Nos ezek után kapott vérszemet ez a banda: "odaadtátok a pénzeteket, akkor mindent meg tudunk veletek tenni" - és azóta sincs megállás (:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.