Összesen 331 millió forint értékű, védett márkajelzéssel ellátott, hamis boxeralsót foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a hét közepén az M1-es autópálya győri pihenőjében – közölték vasárnap. A szlovák rendszámú teherautóban 330 ezer 930 darab alsónadrág volt, a jármű Kínából indult és Magyarországra tartott.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Kínában nem hamisítanak semmit! "Honosítanak". Tetszik ez a nagy gatyahadművelet. Szóljatok, ha majd a "honosított" harci repülőiket is lekapcsolják, meg a többi "szerzett" cuccokat is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Milyenek is vagyunk mi Magyarok most jókat mosolygok... egy sz...ros gyatya cikk hogy megtudja lenditeni a gondolatokat...emberek azért még semmi sincs veszendőben ahogy elnézem...jók vagyunk
darwin
Ha hamis ,kínai gatya,akkor nem lehet 1000 ft darabja.Akkor csak 100 ft a nagyker,
400ft a kisker ára.Tehát nem 331 millió,hanem csak 33 milliós fogás.
Mobil123
@darwin: Akkor még is csak igazi, és nem hamis??:-)))
darwin
@Mobil123: Igazi kínai gatyó,tehát nem hamis.Ha hamis lenne ,harapna,
ami alsógatyóban elég gáz.
overdose
Ezért kell a keletieket beengedni ,hamis,bóvli áru,kábitószer behozatal, termesztés gratula fityesz ahelyett hogy gyárakat épitenének az uniós pénzből Pl hódiköt, cukorgyár ,autóbusz gyár! de ezt nem nekünk kellene mondani ,itt látszik hgy akormány egy 0-a!
Feraj49
Ez csak az első szállítmány ,lesz több is ! Szerintem a magyar kormánydelegáció rendelte meg a Kínai látogatása során.Gatyába akarja rázni az ellenzéki pártokat !Majd a maradékot akik kétkednek,hogy az ország vezetése jó úton halad !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.