Majdnem pénzügyminiszter lett Orbán Viktor kérésére 1998-ban, most viszont Bajnai Gordon csapatát erősíti. A Fidesszel való viszonyát az őszintesége törte ketté, és az, hogy megmaradt az elvnél, amelyet a Fidesz és első embere is vallott 1990-ben: hisz a kicsi és hatékony államban. Végigdolgozta Magyarország és a világ több csúcscégét, közel 15 év után visszatér a politika közelébe. Ki az az Urbán László, és mit keres Bajnai Gordon mellett?

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
@nahát: Elolvastad egyáltalán a cikket?

"A képviselőséget azonban csak fél évig bírta a fideszes színekben, decemberben lemondott a mandátumáról, és elkezdett távolodni a párttól. Ismerői szerint nem őt dobták ki a parlamentből, hanem neki lett elege, pontosabban rájött, hogy az nem neki való."

Egy karrierista ember, akinek politikai ambíciói vannak, lemond fél év után a parlamenti mandátumáról?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ahogy olvasom a fanok még a volt embereiket is leköpik, ha az megpróbál normálisan gondolkodni. Hát srácok, higgyétek el, nem Urbánban van a hiba...
Don Quijote
@nmaria: Mariska !! Ha ausztriában dolgoznék, nekem is megfelelne a Zorbán, tudod te kis auslander:DDD
KöBüKi
@nahát: Egy olyan csaló mint nyalipali nincs még egy,már csak azért sem,mert még egy közt.elnökről sem derült ki a plagi.!!!
Kérdezem: - a Járai úr hová tünt???
nmaria
@Don Quijote: Szombathelyről is sokan kijárnak, így te is megtehetnéd.
Don Quijote
@nmaria: Megtehetném, meg sok barátom kint is dolgozik, de egy sem imádja a zorbánt( mert nem véletlenül dolgoznak odaát)
Csizmás Kond
@nyanya001: Átmásolni egy adatlapot nem nagy teljesítmény, viszont ha elmagyarázod mit jelent a "Princenton-i Egyetem Woodrow Wilson Schooljában, a Berkeley-i Business
Scool-jában, minden elismerésem a tied.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.