„Az a baj, hogy nem elég erős az aszfalt az M6-os autópályán, és összetöredezik” – mondta egy, a hvg.hu birtokában lévő, még a sztráda építése idején készült hangfelvételen egy munkás az egyik kollégájának. 2010-ben beszakadt az M6-os, a vizsgálatok pedig számos hibát és hiányosságot mutattak ki a Dunaújvárost Szekszárddal összekötő szakaszon. Az építő konzorcium egyik cégének német és magyarországi központjában nemrég házkutatást tartottak korrupció gyanúja miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Horizont: Minálunk? csak így megy:(( 12 évvel ezelőtt családi házba mentünk lakni, azonnal be kellett fizetni, hogy ne földútunk legyen, hanem csili-vili műút. Örültünk, fizettünk.
Két év múlva feltörték, mert jött a gázvezeték,.Hurrá, fizettünk!
Tavaly, újra feltörték, mert jött szennyvíz elvezetés.Hurrá fizettünk!
A fejünk fölött meg ott a sok kábel,, amit a telefon, és a Tv szolgáltató huzott ki össze-vissza. Keresztül_kasul. Az utca meg tiszta kátyú, a járdán meg este kitöröm a lábam:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Feraj49: Na ez az látod, lehet ésszerűen is kivitelezni valamit..Összehangolt munka, precíz kivitelezés:))
Dr.luigilongo60
@nahát: Ja, most úgy lopják el a lét, hogy semmi nem épül az ég világon, ugyanúgy, mint az előző Qrbán kormány alatt.
jancsik68
A célja a Fidesznek ezzel az álhirrel épp az volt,hogy ezzel is az előző kormányt járassa le.S EZT NÉHÁNY BALGA most el is hiszi.Hangfelvétel dübörgő gépek mellet,ezt csak félnótás .barom hiszi el,vagy egy bunkó tudatos szarkeverő.
adsl70
Minap jártam Aldebrő, Feldebrő, Verpelét fele és a hajam az égnek állt na hova fektetik a szennyvíz,,, na mit bontanak föl?? az aszfalt utat. Na most mi a drágább a szennyvíz vagy mondjuk 10km aszfalt. Ja és később ha bontani kell megint oda az út. Ha egy egyszerű szennyvizet így eltudnak barmolni mit várunk egy nagyberuházástól??
Feraj49
@adsl70: Erre írtam példát feljebb.Nálunk minél nagyobb az elba...t munka,annál drágábban csinálják meg,és valakiknek nagyon sok bevételt jelent !
adsl70
@Feraj49: Mint látni a 3.5T-tol pl: kamionok nem havi bérlet lesz, km/ kamion nagyon jó megint valakik kaszálnak. Közbeszerzés csak ara jó, hogy lehet valamit brutális áron beszerezni... Verpelét és körnékén idáig békebeli jó aszfalt volt. Aki járt Domoszló fele az tudja a bánya miatt az ut katasztrófális!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.