Jogi eljárást kezdeményez az MSZP Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő kijelentései miatt. A szocialisták úgy vélik, "van egy határ, amit a Fidesz szóvivője sem léphet át". Selmeczi Gabriella a parlament keddi ülésén elmondott napirend előtti felszólalásában kijelentette, hogy másfél évvel a választások előtt "megint csúcsra jár a Gyurcsány-Bajnai vezette gyűlöletkampány". Úgy fogalmazott: a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" előválasztási háborúba hajszolja bele a embereket, miközben Mesterházy Attila, az MSZP elnöke egy olasz lapnak adott interjújában arról beszél, hogy börtönben ült, mert ellenállt az Orbán-kormánynak. A Fidesz szóvivője azt üzente a szocialistáknak: higgadjanak le, és engedjék a kormányt és a kormánypárti politikusokat dolgozni.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a szerencsétlen azt a pár mondatot is papírból olvasta fel
az MSzP meg ne foglalkozzon ezzel a féleszűvel, ha a Selmeczz mondta akkor nem mondta senki !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@varirmag: "Mesterházy Attila, az MSZP elnöke egy olasz lapnak adott interjújában arról beszél, hogy börtönben ült, mert ellenállt az Orbán-kormánynak."

El is hitted a fenti mondatot?
Tényleg nagy problémák vannak a tisztánlátásoddal.
overdose
Selmeczi mindig ugat amit a fönöke üzen ! tyúkanyó add vissza a lenyúlt nyugdijakat !
kerék
Se orbán, se bajnai ! gyurcsány meg pláne nem!!
El kéne már felejteni ezeket az embereket, ha fejlődni akarunk nem szabadna a múlt hibáit újra meg újra elkövetni.
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: nem vagyok keményen baloldali! Sőt! Sajnos ma az ellen kell megint szót emelni, ami ellen 22 évvel ezelőttig szemben álltunk, és tettünk, tettem is a bukásáért! Ma ugyanazok a dolgok köszönnek vissza, leválasztva a dolgok egészéről, amit az átkosban akár még emberbarátnak is lehetni nevezni! Kellene egy valóban jó, és értelmes jobboldali konzervatív párt, amely szociálisan is érzékeny, reális keretek között. A baloldal úgy ahogy, de van néhány értelmes embere. És akkor talán lehetne valami értelmeset alkotni. De erre a vajdáékkal, akik egy meghatározhatatlan katyvaszhalmazt alkotnak, semmi esély. Azért csodálkozom rajtad, hogy a katonájuk vagy.
"... a középen billegőket, mert azok meg azt harsogják amiből leginkább profitálhatnak. "
Na ez meg úgy baromság, ahogy leírtad! :))
sóher
Hülye senkházi csak egyett fúj oktasd anyádat meg a gazdádat aki kiadja a szövegedet de már újitani kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.