Befogadta az Európai Parlament Petíciós Bizottsága a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalomnak a volt szolgálati nyugdíjak visszamenőleges megszüntetését kifogásoló panaszát - derül ki Erminia Mazzoni, a bizottság elnökének a szoli.eu honlapon közzétett leveléből. Az Európai Parlament várhatóan 2013 januárjában tárgyalja a volt korhatár alatti nyugdíjasok ügyét....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
@nemkati: Nincs összefüggés a szegények anyagi helyzete és a szolgálati nyugdíjak ellopása között.
@Levendula: ezek a fiatal emberek minimum 25 évet dolgoztak, tehát annyira már nem fiatalok. Egyszer volt egy ilyen statisztika fennt, de sajnos nem tudom, hogy hol lehet megtalálni. Abban benne volt, hogy elenyésző azok száma, akik 50 éves koruk előtt vették igénybe. A kérdés nem az, hogy hány éves, hanem az, hogy Magyarország jogállam-e? A nyugdíj tulajdonjog, ami az EU-ban alapjognak számít és elvenni nem szabad. Forradalmi Jogász Paraszt Kormányunk hozhatott volna olyan törvényt, amely húz egy vonalat és utána nem állapít meg többet ilyen formájú nyugdíjakat, de nem ezt tette. Simán erőből elvett, lopott, diktatúrákra jellemző sunyi módon lejárató kampányt kezdett a rendőrök ellen. Ennek mostanában issza egyébként meg a levét a fokozódó bűnözési statisztika és a fiatal rendőri állomány nagyfokú fluktuációja miatt. Ez, ha megítélik kb 10 milliárd forintba fog fájni Fideszéknek. Szerintem ezek csak az első fecskék. Nemsokára jönnek majd a befektetéseiket számonkérő vállalkozások, akik a változó törvényi háttér miatt perelnek majd. Hiteltelen Kormányunkat érik még pofonok, de ezt a Fidesz fanok, majd megmagyarázzák az EU ellenségességével. Csak azt nem értem, akkor miért nem lépnek ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Dr.luigilongo60: Oké, értem, csak most éppen a szolgálati nyugdíjtörvény elkaszálásánál van fennforgás. :)
entero
@nemkati: A megszorítások mindenkit érintenek, nem csak téged meg a többi embert. Engem is. Én is ugyanúgy befizetem az eleve nem csekély adó mellett még ezeket is. Szerinted nekem ez öröm? Senkinek nem az. Viszont nincs mit tenni, ez van. Majd jövő év vége felé változni fog a helyzet valamelyest.
kkalman
@entero: Te tudsz már valamit, vagy ez csak a hivatalos kábító szöveg?
nemkati
@entero: Az biztos! lesz nagy osztogatás, spájzoltak a fiúk rendesen. Minden oldalról bebiztosították magukat hogy ki se lehessen robbantani őket a trónszékből. Csakhogy ebbe ez a megtaposott nép azért bele fog szólni. És akkor majd a főkolompos fog elhúzni innen egyenesen Grazba, és ott kap majd egy öröklakást.
entero
@kkalman: Vannak bizonyos információim, maradjunk ennyiben.
entero
@nemkati: A megtaposott nép nem él annyira rosszul mint azt sokan feltüntetik. Jövőre megköttetik az IMF - el a megállapodás, és lazábbra lehet venni majd a gyeplőn. Sok mindent mondanak hogy miért nem állapodnak már meg, a legtöbb hír arról szól hogy Orbán hazudik, az IMF csak jót akar nekünk, de ez kissé téves. Nem véletlenül vár ki még egy kicsit. És ha netalán én sem jól tudom? Akkor majd levonom a megfelelő konzekvenciát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.