A mostani egyetemisták közül valószínűleg sokan nem ismerik a "szénszünet" kifejezést, a vizsgaidőszakban majd lesz rá alkalmuk, hogy közelebbről is tanulmányozzák a jelenséget. Nem lesz pénz fűtésre? A kormány zárolásokat rendelt el az egyes minisztériumoknál, az Emberi Erőforrások Minisztériumát (EMMI) érintő elvonásokból 7,3 milliárdot a felsőoktatási intézmények éreznek majd meg. Ehhez a szaktárcához tartozik ugyanis az oktatási államtitkárság is, vagyis az állami fenntartású egyetemek, melyek közül a Népszabadság információi szerint most a nagyobbak arra készülnek, hogy a télen több hétre bezárják kapuikat, mert az elvonások miatt nem tudják majd állni a fűtésszámlát. Ez azt is jelenti, hogy sok helyen vizsgáztatni sem fognak tudni, van, ahol a kollégiumok is bezárják december utolsó harmadától január második hetéig.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mese,hogy nincs pénz ! Van , csak nem akarják elkölteni ! Valamire rá kell fogni!Olyan mint a mezőgazdaság.ha esik az eső az a baj,ha szárazság van az stb.stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
miért nem kis füstös kocsmákban csiszolódnak ? :))
Feraj49
Mese,hogy nincs pénz ! Van , csak nem akarják elkölteni ! Valamire rá kell fogni!Olyan mint a mezőgazdaság.ha esik az eső az a baj,ha szárazság van az stb.stb.
A Tündik bündije
Nincs pénz, kellett szargyártó petikének repülőjegyre, hogy elmehessen Vietnámba csüngőcsecsű malacot exportálni, plusz Don Vittore az USA-ba is kiküldte, hogy lásson egy kis demokráciát.
honeykiss
Lényeg,hogy 8 milla van bérelt kéglire a kormánynak...
almosd
Várjunk csak ! ezután jönnek a leépítések ,jó pár ember ki lesz rúgva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.