Tudomásul veszik az LMP döntését az Együtt 2014 Választói Mozgalom alapítószervezetei – a Milla Egyesület, a Magyar Szolidaritás Mozgalom, valamint a Haza és Haladás Egyesület - közölték vasárnap délután. Szerintük az LMP saját jövőjéről hozott döntést a kormány leváltása helyett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@Horizont: Magyarországon van összefogás, ez már bebizonyosodott párszor, az más kérdés hogy az eddigi bukott emberek nem találják meg a közös hangot...:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: "Adjuk már meg a két ciklust nekik, ahogy az mszp is megkapta, és csak utána döntsünk hogy hosszabb távon jó e az embereknek a stratégiájuk."

Az MSZP-nek sem kellet volna két ciklust kapniuk, ahogyan most a Fidesznek sem kell, mindkét esetben világosan látszik, hogy zuhan a gazdaság, hatalmas baj van és csak egyre mélyül.
Don Quijote
@entero: két ciklust?? Meg a faszom nem kéne nekik???
entero
@Don Quijote: Ezt inkább tőlük kérdezd...:-))
entero
@dzurinda: Ahogy Bajnai alatt sem igazán várható emelkedés majd. Gondolom már láttad a bréking! Bajnai megszorít cikket. Kb. az várható ha nyerne netalán.
dzurinda
@entero: Kétféle módon lehet megszorítani: adóemeléssel, és kiadáscsökkentéssel. Bajnai esetében több volt a kiadáscsökkentés része a megszorításnak, míg most több az adóemelés része a megszorításnak. Az adóemelés a gazdaság számára károsabb, mint a kiadáscsökkentés, ezért jobbnak tartom a Bajnai-kormányt, mint a jelenlegit. Most ugyanis az adóemelések, a kiszámíthatatlan és gyorsan változó adószabályok, valamint a nyugatellenes kirohanások miatt menekül a tőke Magyarországról, ESÉLY SINCS arra, hogy növekedni fog jelentősen a gazdaság, a hosszútávú növekedési kilátások borzasztóak, a jelenlegi beruházások szintje nem éri el az amortizáció mértékét sem!

Ha a Fidesz kiadást csökkentett volna, racionalizálta volna a közszférát, rendbetette volna a közösségi közlekedést, stb., akkor nem kellene szinte hetente adót emelni százmilliárdos megszorítások formájában. És a tőke sem menekülne, nem dolgoznának 30 000-el kevesebben a versenyszférában, mint a kormányváltáskor.

Olvastam a Bajnai megszorít cikket, ahol felhánytorgatják neki az 1200 milliárdot.
Kérdésem: összeadva mennyi volt eddig a jelenlegi kormány megszorítása? Kezdjük mondjuk a manyup-pénzek "megmentésénél" (3000 milliárd), és fejezzük be a mostanában bejelentett 800 milliárdos, majd újabb 100 milliárdos csomagoknál.

Naugye :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.