Szinte csak a Miniszterelnökségnek dolgozik a Századvég, pedig a fejlesztési miniszter tavasszal még azt mondta, hogy a cégcsoport minden minisztériumot segít majd tanácsaival, ezért kötöttek vele milliárdos szerződést – írja az Origo. A Századvégtől október végéig 1,1 milliárd forintért adtak egy kormányzati forrás megfogalmazása szerint orális tanácsokat, illetve írtak stratégiákat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kizárólag a baltazárnak adnak orális és anális tanácsokat. Fene a gusztusukat, hova fajul ez a világ és akkor mi lesz az Anikóval?
eberti
Jó trükk: az orális tanácsadás nem megfogható,mert a szó elszáll...
Don Quijote
Ezek egymást orálják??? Gondolom ezért akarják engedni a buzik közötti házasságot:DDD
töky
Ezt is vizsgálhatná a Budai Gyula nevű kis kancsó..
A Tündik bündije
Világos, kell valaki, aki a rózsaszín szemüveget szállítja, oránsámán addig sem veri szét az irodáját, mint 2002-ben. Minden hétre egy megrendelt jó hír, amivel le lehet csitítani a pávatáncost, és amit ki lehet szórni a zembereknek nagy arccal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.