A Demokratikus Koalíció azt várja Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy az Európai Unió állam- és kormányfőinek csütörtökön kezdődő találkozóján a következő hétéves EU-költségvetési keretről szóló egyeztetésen legalább a 2005-ös kohéziós támogatási összeget érje el Magyarország számára, vagy ha ez nem sikerül, akkor minimalizálja a veszteségeket.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@lópicigáspár: Fejétől büdösödik--Itt már nagyon rohadt büdös van akkor, mégis tűrik az emberek a szagot van aki még éljenzi is...
manocska1
itt nagyon nagy a tét az ország sorsáról van szó hiszen szinte azon a pénzen él ez a kis ország amit onnan kapunk, most nem Gyurcsányról és nem Orbánról van szó, hiszen itt mivel csökkennek a beruházások tehát csökken a megtermelt érték ,mivel kevés a munkahely ezért nem mindegy mennyi pénz kapunk az EU-tól sajnos itt tartunk,messze nem mi diktálunk!!!???
nemkati
Az nem lehet, hogy nem értitek a tréfát, és hogy minek drukkol Gyurcsány? Pedig szépen le van írva:

"legalább a 2005-ös kohéziós támogatási összeget érje el Magyarország számára, vagy ha ez nem sikerül, akkor minimalizálja a veszteségeket."
keresztapa
@nemkati: Gyurcsánytól az messze áll, hogy Viktor sikeréhez a legkisebb jó szándékkal
viselkedjen, szurkol a sikertelenséghez, hogy ne sikerüljön az egyesség, ellenfeleknél ez természetes, és ők ellenfelek, eszükbe sem jut az ország érdekképviselete! Kovács László is a nem siker érveket, bizonygatva próbálta a nemet, elfogadhatóvá tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.