Eseti szinten lehet együttműködés a bankok és a kormány között, a tavaly decemberihez hasonló átfogó megállapodásról aligha lehet szó - mondta Gyuris Dániel, a Bankszövetség megbízott elnöke a Reuters hírügynökségnek adott interjúban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ma nem állapodik meg senki senkivel, aztán majd holnap meglesz a megállapodás. A bankok sem dolgoznak maguk ellen soha, tehát, ha nem nyújt hitelt, kiesik a hitelezésből adódó profit, lehet kicsit duzzogni, aztán megy minden tovább.
Vajon elgondolkodott-e egyetlen döntési helyzetben lévő bankár azon, hogy milyen is az mikor egy erősebb "hatalom" diktál, mert az állampolgárok is ezt érzik a bankok tevékenységéből különösen a devizahitelesek. Tehát most visszanyalt a fagyi.
Egyenlőre a bankok csak az állami/vállalkozói hitelfelvételekben bizhatnak, mert az állampolgárokat úgy meg vezették a hitelekkel, hogy több nemzedéknek kell felnőnie ahhoz, hogy visszanyerjék az állampolgárok bizalmát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.