Ennyien hisznek ma még Orbán Viktornak. „A közvélemény kutatások már jó ideje megerősítik: a Fidesz támogatottsága a teljes népesség százalékában, alig éri el a 20% -ot. Ez gyakorlatilag másfél millióan embert jelent. Ennyien hisznek ma még Orbán Viktornak, és ennyien nem hajlandóak belátni, hogy a Fidesz-rezsim tönkreteszi az országot! Ők azok, akik nem fogadják el a gazdasági adatokat, tényeket, a nemzetközi véleményeket és a józan ész diktálta gondolatokat. Másfél millióan a 10 millióból még ma is Orbán rendszerében akarnak élni, ebben a rezsimben akarják gyermekeiket felnevelni. Másfél millióan fogadják el az ország megosztását, a demokrácia korlátozását, az esztelen gazdaságpolitikát, az újabb és újabb Matolcsy csomagokat, megszorításokat illetve adóemeléseket. Ennyien nem veszik észre, hogy a fiatalok, az értelmiségiek, az orvosok inkább külföldre menekülnek, hogy az európai befektetők kimenekítik vagyonukat, és hogy az egész civilizált világ elítéli Orbán Viktor rendszerét. A...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Mert ennyi embernek van munkája és havi jó bevétele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@senkifia68: Sajnos nem tudom, mert én nem láttam soha munkásőr dísszemlét, ezek szerint te nagy szakértője vagy a témának, csak nem te is az voltál?
Magadra ismertél a képen, pedig olyan egyformák.
nahát
mssp-nek már az elkúrás után 15% sem volt, minden népszavazáson csúfosan leszerepeltek és folyamatosan csökkent a támogatottságuk a leváltásukig!. Fleto után a 13. apostol bajnai bevállalta még 1 évre a királyságot és uralkodtak csak azért is 2010-ig, hogy még jobban elkúrják!
sza
@dr. prédikátor: én viszem a kutya seprűmet a zacskóval... takarítani!!!
Pilóta
@A Tündik bündije: 19:46
Nem a matek sz@r!
--- Legfeljebb az "eredmény":-)
moiszikf
@Dr.luigilongo60: "Frenetikus!!!" ... és igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.