“Nem tudok arról, hogy lenne zsidó ősöm, de ha a Jobbik felkutatja és talál arra büszke leszek. Nem tudok arról, sem, hogy lenne cigány ősöm, de ha a Jobbik felkutatja és talál, arra is büszke leszek” – mondta Újhelyi István az MSZP alelnöke azt követően, hogy átvette az országgyűlés ülésének irányítását. Újhelyi István tiltakozásul sárga csillagot tűzött ki zakójára.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@lbs: @almalibre: Sajnálatos az, hogy nagyon kevés ember az akinek reális veleszületett
érzésvilága, a szülőföld szeretetét, magába foglalja, és azt képes megvédeni, azoktól akik
pénzért akarnak maguknak területet, országot, hazát vásárolni. Akik ez ellen fellépnek közutálathatóvá minősítik különböző jelzőket ragasztanak rá, olyanok akiknek az ország
védelme rágalmaktól kötelessége lenne, ha nem félnének a valóság megjelenésétől, és a hamisság, igaztalanság kibeszélésétől, sajátos téves más érdekek által diktált állásfoglalás megtételének elvetésétől. Az egész ajvejkolás a kormányban lévő izraeli állampolgárok jelenléte nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Aki ezt nem tudja megérteni, annak minden mindegy. De az országnak nem! A parlament tisztaságát nem kitalálni hanem azért tenni kell, és ez nem lehet egyetlen párt érdekpolitikusaitól függő, mert az ország érdeke mindent felül ír, ez minden állam elsődleges kötelessége, és a sárga csillagok az országházában ne jelenjenek meg, mert ez a nemzet lesajnálását, és más érdekképviselet kifejezésére találtak ki!
polgárságró.
moiszikf
Érdekes. Eddig csupa "keresztény" tűzte ki a sárga csillagot...
lbs
@keresztapa: Igazat adok! Különben sajnáljanak le! Azt is meg kell nézni, hogy ki teszi ezt.
Különben Izrael nekünk egyáltalán nem baráti állam, még ha úgy is akarják egyesek beállítani.
A világ legagresszívebb legösszeférhetetlenebb állama, állandósult potenciális konfliktus pont a közel-Keleten.

Barátkozni velük meg - minden fajelmélettől teljesen függetlenül - igen kockázatos, mert a most éledező magyar arab kapcsolatok ellen hat.
Amiket elemi érdekünk a gazdasági fejlődés szempontjából mielőtt újraindítani.

Különben legfeljebb öt év múlva ezek a gondok önműködően megoldódnak, mert akkorra Kína beelőzi hivatalosan is az amerikaiakat gazdaságilag.
És esély van rá, hogy egyenrangúan tud katonai szempontból is a latba esni.
Ha ez bekövetkezik, a jenkik látványosan fognak hátrébb kerülni.
És mindjárt kisebb lesz Izrael vezetőinek a hangereje.

Ott kint különben a holo-témakört sem tudják elsütni, mert ilyenre a kínaiak nem vevők.
Tekla
@gabrella: Nagyon tisztességes őszinte ember vagy ,de ne hidd hogy ők is így gondolkodnak ,nekik Te csak egy goj vagy ,aki annyit sem ér mint a tyúk az udvarban.
vilifater
@profon: Látod,pont ez a hisztéria keltés. Hol vannak azok a táborok ? Netán felújítottak belőlük ?
keresztapa
@varirmag: @vilifater: Simon Peres kijelentése indította el, amin most csodálkoznak és sárga csillaggal tűzdelik egymás mellét ki, idő után ez múló jelenség fog lenni, amikor a magyar nem fog az elhurcoltak után fizetni, addig lesz csak MAZSIHISZ- is, utána lebomlanak mint a lebomlandó anyag a földbe jutva. @vilifater: Ezek még a vasutat is köteleznék fizetésre, nincs pír az arcukon! De legalább tudnák, hogy meg szált ország
a megszálló rendelkezéseit köteles teljesíteni, csakhogy azok elküldik őket. Hová Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.