Elszánt halálbüntetéspárti és azzal éles ellentétben lévő vélemények is elhangzottak azon a kedd esti kaposvári fórumon, amit a 11 esztendősen meggyilkolt Szita Bence tragédiájának kibeszélésére szervezett a városháza - számolt be a sonline.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Követelni? Azt lehet.
Persze, vegyék figyelembe:
- a magyar törvény ezt a büntetési formát nem ismeri,
- általunk is ratifikált nemzetközi egyezmény tiltja,
- királyt lehet közfelkiáltásal választani, bíróság ítéletet ezzel e módszerrel nem!
lbs
@dubitus: A követelés itt azt az egészséges értékítéletet fejezi ki, ami egy ilyen szörnyűség bekövetkezése után minden jó érzésű emberben önműködően fellép.

Egyben lehet bízni, keservesebben fog meglakolni ez a három ember jellegű szuper-kártékony - biológiai sejtcsomag, mintha a pár másodperces kiszenvedés közben a bitófán érezne.
Csak remélni lehet, hogy úgy a fogva tartói, mint azok akikkel egy körletbe kerülnek kellően kreatívak lesznek abban, hogy az irodalomban elképzelt pokol szenvedéseihez hasonló állapotokat idézzenek elő, vagy annál durvábbakat.
És ezek minden nap, minden órájában hassanak rájuk szünet nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.