Továbbra is követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, kik izraeli állampolgárok a jelenlegi és az elmúlt 20 év kormányaiban és országgyűlési képviselői közül. „Múlt héten a Jobbik tüntetésén - amelyet a gázai vérontás miatt szerveztünk az izraeli nagykövetség elé, és amelyben egyetlen egy párt sem támogatott bennünket - kijelentettem, hogy az Országgyűlésben és a kormányban lévő izraeli állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, és mivel ez közérdekű információ, hozzuk nyilvánosságra, kik érintettek. Igen. Nemzetbiztonsági kockázat. Hogy miért? Egyrészt mert ennek az országnak az államfője 5 évvel ezelőtt Magyarország megszállásáról beszélt, másrészt mert Izrael semmibe veszi a nemzetközi normákat. Ezt azóta senki sem merte vitatni, inkább lapultak.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Vonának teljesen igaza van. Aki ezt kétségbe vonja, AZ a hülye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
artterap
senkifia68 Örülök a kultúrált hangú reagálásodnak, ami elég ritka ezen a fórumon is .
Arra kérlek, belátom kissé időigényes, nézz utána: Izrael, megalakulása óta, indított-e bárki ellen háborút?
Ha megteszed, rá fogsz jönni a bűnbakképzés mechanizmusára.
kamazuka
Gábordiáknak is sok mindent megengedtek gyerekkorában,csak a gáz csapot nem .
lbs
@artterap: Izrael önmagában azzal, hogy a nagyhatalmak cinkos összejátszásával rá le telepítve az időtlen idők óta ott élők nyakára Palesztinában és a bevándorlók "betelepedési módszerei" (lásd. pl. Dar Jaszin esete) önmagában megindították a véget nem érő háborút.
senkifia68
@artterap: Ha hiszed, ha nem meglehetősen sokat olvastam Izrael állam megalakulásáról, kikiáltásáról.
Sőt nagyszerű alkotásnak tartom a filmművészet Paul Newman főszereplésével készült alkotását is. A Filmkatalógusban (abszolute politika mentes felület!!!) a szerkesztő tökéletesen fogalmazta meg a zsidó-arab ellentét okait.
"l948, az önálló zsidó állam megalakulásának éve. Az ENSZ szavazás eredménye attól is függ, hogy miként alakul a térség politikai arculata. A harcnak erről az időszakáról, egyik lényeges eseményéről szól a film, melynek színhelye Ciprus. A sziget brit fennhatóság alatt áll, ide érkeznek az áttelepülők, akiket alkalmi táborokban helyeznek el, s nem engedélyezik továbbhaladásukat az anyaországba, Palesztinába. Ekkor a táborba érkezik egy zsidó aktivista, aki zsidó kapcsolatait felhasználva, ciprusi segítséggel megszervezi a behajózást. A hajót az Exodus névre keresztelik... Az Egyesült Nemzetek Választmánya megszavazza Palesztina felosztását és az angol csapatok kivonulását. Most már nem az angolok és zsidók állnak szemben egymással, hanem a zsidók és az arabok, ez pedig belügynek tekinthető..."

Felhívnám a figyelmedet az utolsó mondatra!!!
jancsik68
Egy ember egy istent,egy hazát tud szolgálni.A KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁG OLYAN,MINT ,ha halaki kettősügynök.Vagy magyar vagyok,vagy román,vagy szlovák,vagy satöbbi.Ha felveszek egy ÚJ ÁLLAMPOLGÁRSOT ÉS BECSÜLETES VAGYOK lemondok a másikról.A MI PARLAMENTÜNK tele van máshonnan jöttekkel,ahonnan jöttek annak a népnek a kulturáját stb vették át,s mindig oda húznak.!!Ez látszik a rörvény hozáson is.Lassan az itthoni magyar "O"-RA ÉRÉKELŐDIK.Mi le vagyunk trágyázva,pl a regisztáció esetében is,utazási kedvezmények stb.A mafyxar hazájában nem tisztelik.
Vezekelek
Én vonalas Kommunista vagyok!
Emiatt aztán meggyőződésem, hogy a már haldokló Angol oroszlán utolsó rúgása lett a CSAK Izrael állam magalakítása Palesztin állam nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.