Hogy rohadjon meg az összes fasiszta ott bent, de a szocikkal együtt! Ezt mondta az egyik dühös tüntető, aki sokakkal együtt tiltakozott a jobbikos zsidólista ellen.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem nézem meg a videót, mert nem vagyok kíváncsi a sok álszent emberre! Pont ezek azok, akik egy falat kenyeret nem adnának a szomszédjuknak, de ez a látványos együttérzés nagyon fekszik nekik. Ami meg a reggel óta zokogót illeti:
ballagjon el a pszichiátriára, mert ez komoly depresszió előjele lehet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Parlamentbe sárga csillagot viselő személyek azok akik az országot eladták, ezzel tették magukat nyilvánossá ország előtt, hogy az ország háza megtisztult a magyaroktól, és hogy Simon Peres megvette az ország házát is, nem csak a képviselőket, A Kneszetben ennek örömére kihelyezték a magyar nemzet zászlaját, Mint új gyarmati jelképet!
A Tündik bündije
Ma ráérek, úgyhogy kimegyek kicsit sírni én is, csak mondják meg, mennyi az annyi?
Pilóta
@A Tündik bündije: 10:47
Ha maradhat, hat!:-)
keresztapa
@gabrella: Kérded, hogy miért visel sárga csillagot? Azért mert oda akar jutni ahova való!
Álomutazásra jelentkező, katasztrófa turista!
gazdag dezső
Ugyebár ez a dolog nagyon fel van fújva!!!Na és ha megszámolják!!!Nem lenne nagy baj mert ők sokkal többen vannak!!! Sok lúd disznót győz!!! Hát már régen legyőztek bennünket!!!Megaláznak még 70 év után is azért amit őseink a Német nyomásra tettek!!!A németek pedig röhögnek rajtunk!!Ők ha jól tudom sohasem kértek bocsánatot!!Mi pedig állandóan bocsánatot kérünk tőlük,és mindenkitől! Mert elvették tőlünk a fél országot,a legfőbb értékeinket!! Sokan ugye nem is tudják hogy még most is fizet az országunk jóvátételt az elveszett zsidók hozzátartozóinak!!Külömböző formákban.!És akitől óriási vagyonokat vettek el annak idején???Az semmi?? Még a PÁPA is folyton bocsánatot kér a zsidóságtól!!! 70 év után???Mi semmit sem tehetünk a megzavart ,megtévesztett őseink tettéért!!!Sajnálom én is őket,de egyszer már abba kellene hagyni a síránkozást,és új időket élni!!!Egyébbként pedig az ő kezükben a pénz,az órszág!! Ők hozták országunkat ebbe a helyzetbe!!!A világ legjobban összetartó népe,és ezért becsülni kell őket!!!Már sokszorosan megtorolták a múlt fájdalmait.Apám pedig nem kapott bocsánatkérést a komonistáktól azért mert megverték,és főldönfutóvá tették!!!Pedig az már később volt!És most kiből lettek az újgazdagok??? Német ország újra egyesült,és mások is visszakapták az elvett területüket,csak mi nem!!! Most mások cselédje lettünk???Magyarok Ausztria,Németország cselédjei most is,vagy az egész világé!!! Mégsem panaszkodunk,vagy nekünk még azt sem szabad??Már ennél jobban nem lehet tönkre tenni az országot!!! Menkül az országból aki teheti!!! NINCSEN TIZ MILLIÓS AZ ORSZÁG,ÉS ANNAK FELE NEM IGAZI MAGYAR!!!NINCS KÉPVISELVE SEM A MAGYAR NÉP,CSAK CSELÉDEK VAGYUNK.
Pilóta
@A Tündik bündije: 10:47
Nos, aztán mennyi az annyi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.