A főpolgármester azzal érvelt a közgyűlési szavazást megelőző vitában, hogy jelenleg ő a fizetési lista 52., míg helyettese az 53. helyén áll, az intézményvezetőkkel együtt véve pedig a 101. és 102. helyen vannak. 2013-tól havi bruttó 1 millió 296 ezer 321 forint illeti meg Tarlóst az eddigi 873 ezer 15 forint helyett.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nahát az, hogy a fizetési lista 52.-k helyén áll, elég indok a fizetésemelésre, méltatlan helyezés:))
Figyelitek! Van lista! Mindenre van listájuk!
Azért kíváncsi lennék az első 20 listáshelyre, akkor ott határ a csillagos ég?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Olvasom hogy hány száz ezer embernek nincsen állása!!!Tarlósnak van!!Ettől nem bóldogok???Hogy Tarlós ilyen jól keres,ez boldogságot hozzon mindenkinek??
taglo
Minden ,félévben vehet egy ,,kilakoltatott ,,-családi házat ! (ha,,, takarékos ) Ez a pénz 4-orvos, vagy 10- lakatos havi ,,éhbére ,, (hölgyeim és uraim )
sóher
fasszopó a dunaparton vagy 5 ingatlanja van az egész csalédjának mindenkinek külön!
kata53
Rohadjon meg ott ahol van! ég 47.000.- is sok lenne ,
nehogymá
nézzetek át a hircsárdára.egyébkent láttam tarlóssal egy beszélgetést.álszent tetü.meggyözödése hogy jár neki a magasabb fizetés.
nehogymá
azt lefelejtettem ,hogy amikor volt valami difi közte meg a közgyþlés közt akkor is mellébeszélt,most már tudom miért.gondolom ez a jelképes béremelés elsimitotta az ellentéteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.