Az országgyűlési képviselők esetében is csak a kettős vagy többes állampolgárság ténye nyilvános adat, az viszont nem, hogy az illető melyik más állam állampolgára - közölte a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke csütörtökön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emberség
A demokráciában nem kellene ám annyit titkolózni, mint a sokat szidott átkosban.
anatole-farkas antal
Na na, hol van itt demokrácia. A jog is csak Magyarországon egy fogalom. Ne feledjük. Ahány ország jogai egyetlen ember markában van ott nincs baj, de ha több ember markában tagozódik, ott lappangó kipusztulást érzékelhetünk. Itt a példa, a zsidó uralja az országot, a cigány használja! A magyar menekül. Több a külföldön élő magyar család lassan, mint a születési magyar országában. A kipusztulás folyamatosan növekszik. A jobbik helyesen tesz. A kimenekült magyarokat csak akkor tudja visszaédesgetni ha rendet tesz a haza országházában. A zsidókat kiveri a politikából, az üzleti életét ellenőrzi keményen. A cigányt keretek közé szorítja. Majd ekkor a gazdasági élet is megindul mert a magyar gazda, az ipari ember, értelmét látja munkájának, ami a haszon mellett megbecsülést is ad. Orbán szép szavára senki sem fordul vissza a határtól, mert tudják, büdös szájjal nem lehet embert közelbe hódítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.