Zsiga Marcell miskolci alpolgármester új házánál dolgoztak a gépek: új aszfaltszőnyegen gurulhat hazáig.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ez a 47 ezer forintos zsigamarci? Aki azt mondta, hogy havi 47 ezer forintból is meg lehet élni?

"2012.03.01. 14:34
Plébánián szerzett munkahelyi gyakorlatot Zsiga Marcell

Zsiga Marcell nem mindennapi teljesítményt mondhat magáénak. Harminckét évesen országgyűlési képviselő, mellette Miskolc város alpolgármestere, havonta 1,7 millió forintnál is többet keres, miközben a munkatapasztalatairól csak annyi szerepel életrajzában, hogy „a miskolci Nagyboldog­asszony plébánia képviselő-testületének tagja” - írja a Hetek."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Szépen megcsókoltad érte a csúti főnököd ujján a gyűrűt, zsigácska?
entero
@X-ray: Amikor a garázsomat úgy építettem hogy az utca amire néz nem volt leaszfaltozva, akkor én is csak azt a szakaszt csináltattam meg amit a garázsomig kellett. Ha a többi szomszéd nem hajlandó erre áldozni semmit, az legyen az ő bajuk. Ami itt a probléma az az hogy amíg én a saját pénzemből csináltattam meg, addig itt az önkormányzat finanszírozta. Na ez az ami disznóság. A saját keresetéből kellett volna magának utat építenie, így lett volna korrekt.
kkalman
@A Tündik bündije: Elég volt a miskolci polgármester hátsó felét fényesre nyalni. Egyébként is, neki, mint alpolgármesternek jár az út.
A pofátlanság a részéről, de nem csak az ő részéről, hanem a többi, hasonlóan gondolkodó szarkupac részéről is, hogy annyi eszük nincsen, hogy az egész utcát megcsináltassák, hogy ne lógjon ki a lóláb az önös érdekek zsákjából.
bakegya
@kkalman:így van,ha saját lakáson guberálni szaszabad a saját szemetem,ha nem tudok kaszálmi akkor is idíre köteles vagyok lelegelni a gazt,ha,az előttem ásott árkok aljáról is össze kell takarítanom a szemetet,ha végig bontották a területemen a vöröskőből rakott támfalat,hatóságilag köteleznek a visszaépítésére,ha kilopják a házamból az összes vasat és nincs mit melegíteni nem költözhetek a híd alá,ha nincs munka ingyenmunkát keressek,ha 40 évet dolgoztál akkor már selejt vagy és ha kevés a nyugdíj nyugodtan nyírd ki magad,ha nincs hozzá bátorságod bízhatsz a biztos urakban és hölgyekben,de ha nincs út a hajlékodig,azt is megcsináltathatod saját erőbőé a tolvajok végül is nem lazsálhatnak,nekik menni kell a mani nem jön házhoz zsákszám csak négykerékmeghajtáson!--magam részéről 5 m biztonsági övezetet is biztosítok mintegy 1480négyzetméteren,víz és katasztrófavédelmi cég nélkül-ásóval,talicskával,na abból kettó van.
sport50
na ez az ami őket jellemzi,pofátlanul,mindent megcsinálnak,aztán kitalálnak valami indokot,és ezzel el is ül az ügy!!!nálunk is így megy amerre lakik az aktuális polgármester,azt az utat,utcát építik,még ha locsolják az aszfaltot nyáron csak arra fele,ahogy kijön a kocsi az utcából abba hagyja.a fűvágás is így működik !!!
szaboria1
Nem számítana ha ha az egész utcát le aszfaltozták volna akkor még címlap sztori sem lenne belőle de így BIZONY NAGY SZEMÉTSÉG.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.