A Magyar Nemzet szerint nem kizárt, hogy ismét munkába állhatnak a Kúrián azok a bírák, akiknek korábban azért kellett távozniuk, mert betöltötték 62. életévüket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anatole-farkas antal
Elég szomorú. A bírók bizony már egy idő után szenilisek lesznek. De már nem igazság szerint ítélkeznek hanem gyakorlatból. Legtöbbje alkoholista, ideg gondokkal küzdenek. Hiszen emberekkel foglalkoznak s ez kihat életük és elméjük képességére. A törvényeket állandó jelleggel fiatalítják. Sok sok eset van amikor nem is ismerik. Szegedet tudnám példaként felhozni. Nem beszélnek idegen nyelvet az idősebbek. Na meg miért veszik el a többet tudó és fiatal kollégájuktól a munka helyeket. Idősebbek, nem ismerik a fiatalabb bűnözői eseteket. A komputer világát nem fogja megtanulni. A modern művészeti bűnügyeket sem. Szegeden azt sem tudják mi az, hogy plágium per! Vagy esetleg modern technikai berendezéssel elkövettet bűnügy. Mig a fiatalabb bíróknak ez a kisujjukban van. Tehát, nem jó döntés az idős bírókat ítélkezésre bocsájtani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.