A GDP-arányos államadósság jelentős csökkenésével számol az a jövő évi költségvetési javaslatot módosító indítvány, amelyet hétfőn fogadott el a parlament.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Peersze. Jön az új bankelnök, felélik a több tizezer miliárdos tartalékot, s aztán verik a mellüket, Magyarország pedig beledöglik. Mindent felfalnak, mindenbe beletaposnak, érzik, hogy most kell kitombolniuk magukat, mert nemsokára itt lesz a 2014.
Dr.luigilongo60
Amit eddig dolgoztak vagy inkább nem dolgoztak le belőle Qrbánék, az sem az általuk oly vehemensen előadott gazdasági "fejlődés" eredményeként született, hanem a belecsorgatott ellopott manyup lóvé hozadéka.
Erős a gyanúm ,hogy a lenyúlás jövőre is folytatódik, s mellette természetesen a játék a számokkal című bűvészmutatvány is.
Ha csökkenni fog, az csak is kizárólag valamilyen elsíbolt és belepumpált zseton eredménye lehet csupán de messze nem a gazdasági "fellendülés"eredménye.
Hellcat
Kíváncsian várom miből csökkentik...gyanítom egyszeri lenyúlás lesz mint a manyup pénzes dolog, mert semmi féle gazdasági fellendülésből származó pénz nincs itt az kurvaélet.
nehogymá
ha nöne gdp akkor csökkenne a százalékos arány.de nem ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.