A hvg.hu kérésére kiadott adatok szerint 2006 és 2010 között az akkori kormányok és háttérintézményeik 16,8 milliárdot költöttek kutatásokra, tanulmányokra, szóbeli tanácsadásra. Az adatok hiányossága miatt a valós összeg ennél is nagyobb lehetett. Azt nem lehet tudni, mennyi volt a titkosított megbízások értéke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@entero: Nem inkább az a ronda dolog, meg bunkóság amit a fidesz-agitpropos gyalázkodók művelnek??
Azt, hogy a Gyurcsány meg a Bajnai mit tettek az emúútnyóóóc évben, az tudjuk, akkor is arról zengedeztetek meg most is!!
Írnál nekem pár gondolatot arról, hogy a Fidesz rezsim két és fél év alatt miért előzte be a Gyurcsányt, meg a Bajnait?? Ja, és akkor válság volt!! Most mi van??
Légyszíves írd már meg nekem, hogy mennyiért adnak tanácsot a "hatelemis" Német Lászlóné "úr"(?)nak, vagy a Vargának??
Miből gondolod, hogy ha te, vagy a @nahát: büfögtök valamit "az a valóság" és azok a tények, amit mások tudnak, az meg nem!!
"Vitázz, érvelj, de ne bunkózz meg ne anyázz, mert ez azon emberek sajátja akiket csak a gyűlölet tart életben. Kár hogy néhányan a trágárságot és egymás gyalázását nem tudjátok abbahagyni."
Rossz helyre címezted, inkább agitpropos "barátaidnak" kellett volna, talán, ha te mondod, abbahagyják a trágárkodást!! ("naháttól" a fentebb fröcsögő eszmetársadig)
Tehát, ha lehetne kérnem néhány mondatban(?) összefoglalnád az elmúlt két év fideszes zsákmányszerzéseit, vagy kevés a hely??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@marlin: Szóval nem érted...azt tudod hogy a kisz-t hogy kell leírni de a gépet már nem tudod kezelni...ezért kár ennyire ugrálni.
marlin
@Csizmás Kond: Gírhes!! Tudod!! Woody Allen!! :)))
Csizmás Kond
@marlin: Tudom...hasonlít az orrotok...:)
marlin
@Csizmás Kond: Azt nem tudom, de az én származásom - a tiéddel ellentétben transzparens!!
Csizmás Kond
@marlin: hát persze hogy az...majd a te kedvedért én is ki fogom tölteni az adatlapomat, persze úgy mint te.
Csizmás Kond
@marlin: az még kimaradt, hogy gondolom a zsebed is üvegből van...füstüvegből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.