Az MSZP üdvözli, hogy a Szövetség a változásért elnevezésű állásfoglalásukra reagálva a Bajnai Gordon volt kormányfő vezette Haza és Haladás Egyesület jelezte együttműködési szándékát. A nol.h...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Bocs elütés Legatájosodás= Legatyásodásból kell felépülni.
keresztapa
@Manno István: Na de éppen ettől az összenövéstől kellene óvakodni, a párt vezérnek vagy eladja többéves nehéz munkájának erőfeszítését amit az MSZP összefogására kifejtett, hogy egy leértékelt árúval törjön élre, ez szomorú, a tagság véleményét elégé megosztotta , hogyan fog ezután Mesterházi hiteles lenni, nem gondolta meg döntésének kártékonyságát, az összefogás csalijának a bevételét Bajnai jó előre kiszámítva rendezte, militáns csoportja érdekének a jobboldallal szemben lévősége, nem az összefogás az igazi cél, hanem a hatalomra jutás. Hogyan nem veszi észre a tapasztalt Mesterház, de ha ő nem is, a pártagok, vagy már nem érdekli a tagság?
Dr. Felipe
@keresztapa: Azért még várjunk 2014 ig. Majd akkor eldől hogy ki bukik és ki nem.
keresztapa
@Dr. Felipe: Én azon vagyok, hogy a várakozás lépés vesztéssel jár, késői felismerés meg egyenlő a bukás veszélyével, időben kell a szakadék széléről hátralépve, felismerve a szakadék mélységét! Na de ha erre képtelenek a pártok, hogy felismerjék a kártékonyabb rezsim létrehozására való törekvést, akkor kiknek a vezetésére alkalmasak, a jelenlegi összefogás részesei? Mikor őket egy elhagyott idejét múlt ex miniszter akarja összefogni, saját diktátuma szerint, elvi, erkölcsi alapelveivel, rombolva a még meglévő hitelességet is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.