Jövő év január 1-jétől tíz százalékkal csökken a lakossági gáz és áram ára - ismertette a kormány döntését Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön.

Erről a kabinet végleges döntést hozott - nyomatékosította a politikus, jelezve, hogy mindez 3,8 millió családi otthont érint, mégpedig egyformán.

Lázár János emlékeztetett, ma az említett csaknem négymillió otthon 76 százaléka gázzal fűt, így kiemelten fontos az árcsökkentés.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Sajnos sok embert ki kell,hogy ábrándítsak,akik azt hiszik a villanyszámlájuk összege
10%-al fog csökkenni ! Pl.aki eddig tízezer forintot fizetett,az majd ezután 9 ezret fog ! Jó nagy tévedés,200 max 300 ft.-al fizethet kevesebbet.Elő kell venni a villanyszámlát és meg kell nézni abból mennyi az ÁRAMDÍJ. Na annak az összegnek a tíz százaléka.Ugyanis a többi "sallang" ! /Pl:Átviteli-rendszerdíj,Rendszerszintű szolgáltatás díja,Elosztói forgalmi díj,Elosztói veszteségdíj,Kiegyensúlyozási díj,25% ÁFA. stb.stb.aki akarja olvassa tovább/
Csak mielőtt bárki imába foglalná a "nagy rezsicsökkentő" kormánytagjain nevét !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
@entero: Ebben igazad van, de tudod a nyomorszint, a kilátástalanság, a munkanélküliség valahogy nem dobja fel az embereket. Nekünk az a jólét kellene, ami az ország fehérgalléros bűnöző politikai elitjének régen megvan, nem mellesleg mi asszisztáltunk az érdemtelen jólétükhöz. Magyarán ők nem osztoznak a nép nyomorában, illetve mi nem osztozunk az ő életszínvonalukban.

A témához: ok, hogy csökken valamelyest a megélhetési költség. Ez pozitív. Viszont érdemes tovább gondolni a történetet, ismerve a fidesz mentalitását. Ez az összeg hiányozni fog a központi költéségvetésből, tehát kérdés (bármit is ugatnak orbáncosék!), hogy ez a forrás honnan lesz előteremtve.
bundi
@verőce21: sajnos a méreg beszélt belőlem, mert még volt egy olyan elképzelés, hogy a gyerekek ott fognak tanulni, de egyre kisebb a valószínűsége.
a múltkor valaki rámsütötte, hogy kozmopolita vagyok, mintha ez negatívum lenne. nem tudom én nem így éreztem és meg is köszöntem neki (talán lbs volt)
idegen-szavak.hu/kozmopolita
na ez van, az embernek ott kell boldogulni ahol tud.
de a borozgatás jó ötlet,de nálam csak száraz fehér termett (cirfandli), amíg foglalkoztam vele. most egy ismerős, lakik a házban, csak hogy ne menjen tönkre, és nekik sem kell így albérletbe menniük máshova. de szép napot mindenkinek, nekem sajna lépnem kell.
Feraj49
@entero: Nem olvastad el figyelmesen az írásom! Leírtam,hogy az E-ON-nál / másfél
éve / volt egy akció,melynek keretében ha valaki az netten regisztrált náluk ,10 %-os áramdíj kedvezményben részesült. Akkor "történt",hogy "felvilágosítottak" mi a különbség az ÁRAMDÍJ és a SZÁMLA között.Most ismét az áramdíjat akarják csökkenteni. Dokumentumok megvannak,minden ilyen és ehhez "hasonló" számlát megőrzök.
Feraj49
@entero: folytatom: ez a kedvezmény csak egy évre szólt.Már "visszaállt" a számlám a szokásos rendszerre !
Dr. Felipe
Azért majd mindenki hasonlítsa össze a decemberi és a januári számlákat mert lehet hogy csak unortodoxilag fognak csökkenni a díjak.
entero
@Feraj49: Rendben, igazad van, nem voltam figyelmes olvasás közben. Sorry.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.