A kormány hadat üzent a magyar felsőoktatásnak és a fiataloknak - jelentette ki Hiller István, az MSZP szakpolitikusa. A volt oktatási miniszter arra reagált, hogy a kabinet tegnapi ülésén döntött: mindössze 10500 tandíjmentes hallgatói helyet hagy meg a felsőoktatásban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Ilyen mocskos nem volt !!!,mindent maguknak,éjjel nappal hazudnak szeretném tudni ki az a sok seggpötty aki rájuk szavazna ? lefizetett , románok,ukránok?
Disznópofa
A középiskolásoknak is ott a helyük, meg a szülőknek, hiszen a jövőjük forog kockán! Lehet azt mondani, hogy az ellenzéki pártok turbózzák fel, mert ez csak egy bagatell dolog. A kormánynak lehet, de ahol értelmes fiatalok vannak egy családban, ott a szülők energiájuk és pénzük nagy részét arra fordítják, hogy a gyerek csiszolódjon, ezzel is többet adhat a hazának. Nem beszélve arról, hogy az állam a nép, a nép pénzén taníttatják őket és nem a kormányén! Mindenki támogat valakit az adójával, van aki a diákokat, akinek nincs diákja, a szegényeket, szóval a befolyt összeg, amit a nép keresett meg, az valamilyen átalakult folyamat lévén visszakerülhet oda, ahol kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.