Korszerűsítették a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön évszázados épületének energetikai rendszerét, a zömmel uniós forrásból megvalósult fejlesztésre az intézmény több mint 422 millió forint támogatást nyert el. Szaló Péter, a Belügyminisztérium területrendezési, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkára pénteken az épületenergiai fejlesztési projekt átadása után az MTI-nek azt mondta: a tárca számos intézményének a fenntartása jelentős pénzébe kerül az adófizetőknek, ezért is lényeges, hogy az energiaköltségeket (is) csökkentsék. A zempléni város központjában, helyi védettséget élvező környezetben található az 1905-ben épült Királyi Törvényház, amelynek épületében ma a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön működik.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Az uniós forrásból kicserélték az épület nyílászáróit, hőszigetelték a falakat, kiépítettek egy napelemes villamosenergia-rásegítő és egy napkollektoros melegvíz-előállító rendszert, valamint kicserélték a kazánház, a konyha és a mosoda gépeit."
sonderkommando
Ha a büntetési feltételeket megváltoztatnák, akkor az adófizetőknek alig kerülne pénzébe a társadalom alját képező bűnözők eltartása.
Rézangyal
De jó. Annyira örülök ennek a hírnek. Az ukránoknak juttatott ingyen nyugdíj híre után már csak ez hiányzott a kellemes vasárnap délutánomhoz. 8-P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.