Salgótarján 2,7 milliárd forintos hitelállományának átvállalásáról folytatott tárgyalást Orbán Viktor hétfőn a nógrádi megyeszékhelyen. Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz-KDNP) polgármester a kormányfővel közösen megtartott sajtótájékoztatón elmondta: munkahelyteremtésben, a vízdíj csökkentésében és a 21-es főút négysávosításában is segítséget kértek a miniszterelnöktől. Orbán Viktor hangsúlyozta: 2014-re el akarják érni a városban a teljes foglalkoztatást. Salgótarján polgármestere elmondta: a város már a tanácsrendszerből adósságállománnyal lépett át az önkormányzatiságba. Az előző, szocialista városvezetés nagyon komoly hiteleket hagyott a városra, és a szocialista kormányok idején történt forráskivonás következtében működési hitel felvételére is rákényszerült az önkormányzat - tette hozzá. Székyné Sztrémi Melinda hangsúlyozta: 2010 óta komoly elmozdulás történt a kormány segítségével, hiszen a város 1,1 milliárdos kormányzati támogatásban részesült és még 250 millió...

Forrás: mixonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Győzike is kért Tárjánnák? Mert nélküle a kérés lófing, nincs fajtabéli segítség.
Silver
Melindácskát kéne kipicsázni a polgármesteri székből.Mi az ő érdeme?Megritkult buszjáratok,fizetős parkolók lettek mindenhol(nehogy már vhol otthagyja az ember az autoját hogy busszal tudja folytatni az utat,de szerintem a fizetős parkolóknál besokaltak az emberek)Akkor bezárták a főiskolát amiért legalább érdemes volt a fitaloknak tarjánban maradni.A Síküveggyár bontása is az ő érdeme,2jeletkező volt rá egyik beakarta inditani,de a másik többet igért,és nyert,ő meg most porig rombolja a vasat meg kinyeri belőle.Igaz a szavazóbázisáról gondoskodik,hiszen az ürsenmaradt fősulis koleszba kazincbarcikai romákat telepít,pedig tarjánban nincs szükség import romára mert van bőven(idegér,acélgyári út,zöldfa tarján hírhedt helyei)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.