Évekkel korábbi felvételeket mutatott be a hétfő esti Tényekben a hírműsorainak hitelességére oly érzékeny TV2, amikor a budapesti és szegedi diákmegmozdulásokról tudósított – értesült a Magyar Nemzet. Felháborodott diákok azzal keresték fel a Magyar Nemzet szerkesztőségét, hogy a csatorna esti híradójának hallgatói tüntetésekről szóló riportjában az egyik vágóképen saját magukat ismerték fel, miközben ott sem voltak egyik fórumon vagy demonstráción sem. – A felvétel, amin felfedeztem magam, nagyjából négy évvel ezelőtt készült, méghozzá a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol sem most, sem a videó forgatásának időpontjában nem volt semmiféle demonstráció. A hétfőn bemutatott vágóképen mégis ott virít a „Hallgatói tüntetések” felirat, ezáltal úgy tűnik, mintha engem is összefüggésbe hoznának a tüntetőkkel – fogalmazott a lap egyik forrása, hozzátéve: a tévéképernyőn a szerkesztők semmilyen módon nem jelezték, hogy az említett képek illusztrációk lennének.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"– A felvétel, amin felfedeztem magam, nagyjából négy évvel ezelőtt készült, méghozzá a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol sem most, sem a videó forgatásának időpontjában nem volt semmiféle demonstráció.

A meglepett fiatalember telefonon kérdőre vonta a szerkesztőséget a félreérthető riport miatt, de eddig még nem kapott választ arra, hogyan kerülhetett az arca a tüntetők közé. A Tényeket a Magyar Nemzet hétfőn nem tudta elérni."

--- Ez faca! Kb. ennyi ezeknél a "tény"!:-)
-
Pilóta
"Hídlezárás után: a Lánchídnál feloszlatták magukat a hallgatók"
--- Akkor a tv2 nézői mit láttak?
jancsik68
@Pilóta: Aki a Magyar N emzetnek hisz,annyait is ér!
Pilóta
@jancsik68: 9:27
Nagyon jól fogalmazol, és még annál is jobban írol:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.